Det kan räcka med AROMOLJA för att ge ditt hem en trivsam doft.

Om du vill testa något nytt som kan få ditt hem att upplevas som riktigt mysigt och väldoftande så ska du lära dig mer om oljor med doft. AROMOLJA kan ge både fantastiska dofter och smaker. Massageterapeuter använder ibland ETERISKA OLJOR för att ge massage som ett fantastiskt skönt sätt att ge aromterapi. Aromoljor tillfredställer inte bara näsan med goda dofter, även smaklökarna kan få sitt lystmäte.

doftolja

Det gäller att hitta de ETERISKA OLJOR och AROMOLJA som du gillar.

Då gäller det i första hand att hitta de oljor vars dofter passar dig. En del tycker att mandarinolja och limeolja är så fräscha medan vissa finner att dessa är alldeles för fruktiga. Många är dock överens om att oljor som pepparmintolja och eukalyptusolja ger en känsla av friskhet och kanske också lite kyla vilket man kan vara intresserad av en mycket varm sommardag.

Undersök vilka dofter som du tycker om och använd dessa mer flitigt i vardagen. Du kan till exempel använda doftkrus där du med ljus värmer upp vatten som kan ha droppar med stjärnanisolja, eller andra dofter som får dig på gott humör. På Internet kan du söka upp någon svensk e-shop som säljer olika oljor med bra kvalité, exempelvis allt-fraktfritt.se.

Den doft som passar bäst att vara rogivande är inte samma som den som ska pigga upp dig kulna vinterkvällar.. Under vintern så är tända ljus mysigt och det passar bra med ljusen som avger god doft och värme. Men på sommaren så kan man vilja använda andra lösningar som till exempel en vanlig vattenspray som innehåller en eterisk olja och som man puffar med.

En fräsch och uppigande munspray baserad på vatten och några droppas pepparmintolja? Det är nödvändigt att skaka flaskan så innehållet blandas. Prova dig fram till din egen favorit-godis-fabrik med olika oljors smak.

En kul grej för att aktivera familjen och så att alla är överens kan vara att prova olika dofter tillsammans. Om man gnider denna AROMOLJA bakom öron och runt hårlinjen så får man ett naturligt skydd mot löss. Löss, eller blodsugare håller du bort enkelt eftersom de inte gillar samma dofter som oss – vilket är tur.

Testa även nya smaker på kaffet och på kolsyrat vatten

Trött på ditt gamla vanliga kaffe? Prova att ge det en ny fräsch smak med en droppe aromolja. Trött på blaskigt kaffe, med samma smak år efter år? Ge det en kick med en droppe aromolja.

Brygg ditt kaffe som vanligt och tillsätt sedan en smak som du tror kommer att passa. Den riktiga smaken och kicken av kaffet, med en extra touch av godis. Stjärnanisolja smakar bröstkarameller, pepparmintolja smakar polkagrisar och eukalyptusolja smakar eukalyptustabletter. En droppe till en kopp kaffe och man kan också ha flera sorter samtidigt och få smak av olika godis och halstabletter. Det kostar nästan ingenting, det går jättemånga droppar i en flaska.

Känner du dig mulen och kulen? Pigga upp dig själv med en god kopp kaffe med polkagris eller eukalyptyssmak. Polkagrissmak på ditt kaffe med hjälp av lite pepparmintolja ger dig inte bara smaken utan fixar en frisk andedräkt också.

Du vet antagligen vilken typ av smak du tycker om men här är det inte så dumt att våga lite mer. En droppe av den oljan blandat med en droppe av en ny aromolja skapar något helt nytt. Om du ser till priset kostar aromolja nästan ingenting per droppe. Det är inte enbart olika oljor som är favoriter i din familj, tänk på att ni ska kunna blanda och upptäcka nya smaker.