Blek håret effektivt med askorbinsyra

Har du hört talas om askorbinsyra I kombination med schampo för hårblekning? Men fungerar det verkligen att bleka på det här sättet? Visst kan man bleka med askorbinsyran, ändock det är relevant att begripa att man icke får samma resultat som med en kemisk blekning.

kosttillskott

Mildare blekning för hår som man måste vara en aning försiktig med

Ifall det är så att du ideligen bleker ditt hår samt färgar det i annorlunda färger så vet du att det här sliter på hårets kvalitet. Man kan behöva ta pauser och låta håret tillfriskna men ifall man samtidigt verkligen känner för att bleka en aning så kan man ju askorbinsyra köpa för att på ett mycket milt sätt ändra på tonen.

Askorbinsyra hår kan behandlas med sliter definitivt inte på håret såsom helt vanliga färgningsmedel gör. Så även ifall det låter lite galet att bleka håret med c vitamin så kan det faktiskt vara en bra sak att utföra då man vill undfly onödigt slitage.

När blekt hår får en grön ton

Det kan faktiskt kännas tråkigt då håret som man nyss har blekt börjar se grönt ut. Det här kan bero på lite annorlunda saker. Ifall man till exempel badar i klorvatten så kan detta leda till att håret på grund av detta får en grönaktig ton. Lösningen kan vara en påse askorbinsyrapulver. Genom att bleka med medlet så får man åter den färg som man ville ha på ett enkelt samt naturligt sätt.

C-vitamin är bra för så många skilda saker

Men det är inte blott håret som kan behandlas med askorbinsyran som ju i praktiken är samma sak som c vitamin. Med c vitamin mat så mår man fint.

Vad är c vitamin bra för? C vitaminer är främst utmärkt för immunförsvaret och det är för den skull som de beskrivs som motverkande mot förkylningar.

Men det finns mer att inbringa från denna smarta produkt…

Förtjusande hy är något som många drömmer om

Man kan faktiskt behandla hyn med c vitaminet i pulverform. Om du handlar en förpackning askorbinsyra så kan du ta en knivsudd av denna och blanda med vatten för att därpå badda i ansiktet. Gör detta innan du lägger på kräm samt smink. Detta kan ge en fenomenal verkan med välmående hud som utstrålar hälsa.

Köp jämt livsmedelskvalitet (finns till bra pris på allt-fraktfritt.se) ifall askorbinsyran skall användas invärtes samt utvärtes, också till håret.

Man kan alltså askorbinsyra köpa av flera olika anledningar. Med en lite behållare därhemma så får man många olika användningsområden. Håret håller korrekt nyans och förblir starkt och vackert, ansiktet får en fullkomligt ny glans och så kan man ju göra fräscht i hemmet med syran och hålla sig frisk genom att inta den, det är c vitamin. Detta är sannerligen en produkt som man behöver i varje bostad. Mer fakta här.

Ett litet tips är att tänka på att askorbinsyran ska ha livsmedelskvalitet och inte vara för gammal. Om du ser att den har blivit gulaktig så är det enbart att slänga påsen eller burken och skaffa nytt. Detta är faktiskt ingen kostsam produkt så du behöver inte konsumera den då den inte längre är lika aktiv som då den är ny.