Du känner väl igen smitta och influensa symtom?

Alla vet inte att de har influensa. De flesta känner igen tecknen för influensasmitta. Om du har influensa symtom så kan du ha snuva och hosta. Dessutom finns det influensor som gör att vi mår illa och börjar kräkas.

rengöringsspray

Säsongsinfluensan är ingen nyhet. Smitta kan drabba oss på olika sätt och ge olika symtom. Våren 2020 drabbades många av coronavirus som också ger influensaliknande symtom. Behovet av virusskydd ökade då.

Undvik att drabbas av smitta

Att några gram C-vitamin varje dag för immunförsvarets skull. Att köpa C-vitamin som pulver är billigare. Då heter det askorbinsyra eller kalciumaskorbat.

På Dr. Om du vill ha information om hur du stärker ditt immunförsvar så kan du läsa mer via Dr Annika Dahlqvists sajter.

Virusskyddet fungerar inte om det sätts in för sent. Känner du influensa symtom så kan du ha smittats av coronaviruset. Under en pågående pandemi är det inte särskilt roligt om du behöver intensivvård med respirator tillsammans med tusentals andra i din region.

Smitta kan lätt göra att du får influensa symtom. Så gör du! Det är inte så svårt. Bry dig inte om att köa för handsprit. Det är ingen bra ide att köpa handsprit mot bakterier.

Då är det bättre med handtvätt

En antibakteriell handtvål löser det mesta. Spriten kan inte mäta sig med en handtvätt. Ibland till och med avsevärt mycket bättre.

Om du använder tvålen rätt så har du ett bra skydd. Bruka mycket tvål och ofta. Spola händerna därefter. Oftast fungerar det bättre än handsprit.

Varför känns det som att handsprit är mycket bättre mot influensa?

Ofta har man att handsprit ska vara så bra. Så är det inte. Det viktigaste är att viruset dör. Kom även ihåg att det kan finnas virus som sprids via luften. Rena händer är en start.

Sprit dödar inte några av våra vanligaste virussorter. handdesinfektionsmedel Iinfluensa symtom kan inte botas med handsprit. Tvål och vatten räcker långt som metod. Inte superstark desinfektionssprit som inte skyddar dina luftvägar mot smitta.

Nu måste alla försöka att inte drabbas av smitta

Stå längre ifrån människor med influensa symtom. Alla omfattas av det. Du kan använda ytdesinfektion.

Då har du ett gott skydd hemma. Oftast är det lika viktigt som tvål. Med en antibakteriell spray så kommer du åt på svåråtkomliga ställen.

Använd sprayen på frukter för att neutralisera eventuell smitta från butiken. Ha alltid lagret påfyllt.