Med riktigt bra antibakteriell handtvål får du effektiv handtvätt

Kom ihåg att tvätta händerna i dessa tider. Men du kanske inte har rätt typ av handtvål hemma för att få ett riktigt gott virusskydd. Med en bra rutin för handtvätt är mycket vunnet.

Handsprit står fortfarande högt i kurs hos många, men det räcker inte.

Coronaviruset har fått folk att köpa handsprit som aldrig förr. Det blev till och med slut på handsprit på apoteket när folk skyndade sig att bygga upp lager. Det ironiska är att det inte alls är säkert att det fungerar perfekt med handsprit mot virus.

Sprit biter inte ens mot några av våra vanligaste åkommor. Det räcker oftast med bra rutiner för handtvätt. Det är en kunskap som har funnits länge och som inte har förändrats bara för att vi drabbats av coronavirus pandemin.

Slipp få influensa genom att använda rätt handtvål på rätt sätt

Handtvätt

Antibakteriell tvål dödar smittan. En antiseptisk tvål måste inte innehålla alkohol som kan ha skadlig effekt. En bakteriedödande tvål är oftast skonsammare än alkogel. Många väljer att köpa Smittstopp handtvål.

Du vet väl hur du ska göra för att praktisera en korrekt handtvätt? Tvätta händerna i minst 20 sekunder. Skölj sedan händerna.

Kom ihåg att tvätta händerna ofta. Tvätta händerna med handtvål efter varje toalettbesök. Det är viktigt att tvätta händerna direkt när man kommer hem. Du kan ha tvål i flera rum. Då glömmer du inte bort det.

Så kan viruset nå dina händer!

Här har vi en mycket viktig fråga som du ska ställa dig då du fundera på hur du kan desinficera dina händer på bästa möjliga vis. desinfektionsmedel spray Handtvål är inte allt.

Många väljer även att använda bakteriedödande medel på ytor som de ofta använder. Det är av stor betydelse. Har du tänkt på hur du kan öka ytdesinfektionen hemma?

Interagera med andra så mycket det går. Tänk på att du kan bli sjuk om du umgås med andra som är sjuk. Det är viktigt att regelbundet använda handtvål som handtvätt.

Alla måste tvätta händerna för att det ska fungera

Om vi har en handtvål hemma som inte används så faller hela rutinen för handtvätt. Kom ihåg att använda de rengöringsprodukter som du köper hem. Både hemma och på arbetsplatser.