Hur använder någon sig av msm pulver i ansiktet?

Hur får man grann hy? Det här är det många som undrar och det är klart att det finns många olika saker som kommer att påverka hur du ser ut i ansiktet. Den som lider av hudsjukdomar kan behöva yrkesmässig hjälp men ifall det mest är så att du då och då får finnig hy eller att du har fläckiga partier som du vill vårda så kan msm pulver i ansiktet vara en lösning. Man kan samtidigt ta lite msm som svavel kosttillskott och även vårda inifrån.

Msm pulver i ansiktet

Det är sannerligen så att man kan erhålla fin hy genom att nyttja sig av msm pulver i ansiktet. Detta är ett pulver som består av ren biologisk svavel som kan läka uppretad hud, dämpa ärr från akne och även mildra inflammation. Och det är inte svårt att processa själv med msm pulver som man handlar på burk online från exempelvis allt-fraktfritt.se, CDON alternativt Tradera därför att efteråt mixa med vatten eller med salva.

En msm mask för ansiktet

Du kan inleda med att etablera en ansiktsmask som innehåller svavelpulver. Blanda ungefär 2 skedar mirakelpulver med 1 sked aloe vera, 1 sked honung samt 1 sked kefir. Mixa och låt masken svälla till. Ge detta minst 30 minuter så att msm pulvret löses upp ordentligt. Här kommer fler tips: vitamin cmsm lignisul

Den här masken ger flertal fördelar. Undantagen att du får en helande verkan så kommer pulvret på ett skonsamt sätt skrapa bort död hud vilket även bidrar till förtjusande hud. Du kan tillämpa samma mask vid flera tillfällen för den håller upp till två veckors tid i kylskåpet!

Punktbehandling

Stundtals så har man ju fullt okej hy men så dyker det upp en enträgen finne mitt på näsen alternativt kinden. I detta läget så kan man punkt-behandla med msm. Blanda ett kryddmått med en aning vatten och mixa ordentligt så att det blir till en smet som du sedan kan dutta på. Detta kan upprepas flertal gånger och du bör se effekt någorlunda snart.

Ansiktsvatten

Varför betala dyrt för franska märken som bedyrar att deras ansiktsvatten skänker bättre hud för att det är så naturligt. Organiskt svavel är så naturligt som det kan bli och du kan enkelt framställa ditt eget ansiktsvatten genom att mixa en sked svavel msm med vatten och därpå hälla detta på flaska.

Viktigt att tänka på

Det kan vara bra att värma upp en mask eller vatten som man använder för att processa huden med. När msm behandlingen är varm så kan det vara lättare för huden att ta upp svavlet. Därutöver så ska du alltid se till att området som ska behandlas är rent och att dina händer är rena innan du börjar blanda samt behandla.

Man bör också låta svavelpulvret ha kontakt med huden i minst fem minuters tid och gärna upp till en halvtimmes tid för att detta ska skänka verkan.

Msm utvärtes

Förutom att du kan få finare och renare hy med msm pulver så kan detta vara något som hjälper dig med andra besvär. Vid solbränna så kan en msm blandning ge lindring och därutöver så kan man vårda svullnader samt smärta utvärtes med detta pulver.

Ett gott tips kan vara att tillsätta en aning pulver till den produkt som du ändå använder därför att vårda din hud med. Mixa inte med detsamma i burken utan endast i den kräm alternativt gel som du tar för en engångsbehandling!

Med bara en en aning mängd pulver kan man fort få bukt på stelhehet, träningsvärk och muskelinflammationer..