Kolloidalt Silver är en vattenreningsprodukt som renar dricksvatten.

Kolloidalt Silver innehåller silverjoner och silverpartiklar

Kolloidalt Silver har sålts som kosttillskott sedan 2001, men från och med 2010 fick den en ny EU-klassifikation, nämligen ”Desinfektionsmedel för dricksvatten”.

Dosering Kolloidalt Silver:
Blanda två tsk. per liter dricksvatten du önskar behandla. Rör om om samt låt stå 15 minuter.

Vad är då kolloidalt silver?

Det är fråga om en produkt som innehåller mikroskopiska silverjoner som svävar i vatten.
Kolloidalt silver innehåller allmänt 10 ppm silver, vilket motsvarar 0,01 gram per liter. Produkten används för rening av vatten.

Fungerar det som kosttillskott?
Det är ett kosttillskott i många länder och även inom EU. Men inte nu längre, trots att den etablerade “Läkemedelsvärlden” tvingats erkänna preparat efter preparat från hälsokostsidan.

Dessvärre är kollodialt silver ett hot mot läkemedelsbranchen – de kan inte patentera den och avyttra för 100 eller 1000 gånger tillverkningspriset. Så man vill hava dän det samt har nära nog lyckats.

Det förekommer dock en enorm möjlighet. BBC innehar publicerat en video där man i forskning kombinerade kolloidalt silver med antibiotika mot antibiotikaresistenta bakterier. Med hjälp av gott resultat.
Läkemedelsbranchen kan helt enklet bliva måste att själva begagna kolloidalts silver. kolloidalt silver till häst Då blir det totalt plötsligt ofarligt igen…

Alternativt så går det med hjälp av Glukosamin, ett kosttillskott som alla känner till funkar. Ett läkemedelsbolag registrerade det som medicin – då fick det inte säljas som kosttillskott längre.