Just nu pågår en utförsäljning av jättebra hundartiklar till vrakpriser

I webbutiken allt-fraktfritt.se pågår en utförsäljning av ett jättesortiment av hundartiklar. Priserna är otroligt låga, under inköpspris, för de flesta produkterna.

Företaget har platsbrist och tvingas helt enkelt ta bort ett sortiment. För att kunna arbeta rationellt och slippa gå ut och hämta vissa produkter i containers utanför skall man sälja ut hundsortimentet.

Lagret är så proppfyllt att det är svårt att plocka och packa, depå, vind och totalt 7 sjöcontianers är fyllda till bristningsgränsen. Sortimentet måste minskas om det skall gå att plocka och packa rationellt.

sele

Priserna har sänkt till under inköpspriser på det mesta så att allt skall sälja sig själv.

Det är inte vilket utbud som helst, förmodligen är det de i särklass bästa produkterna som finns att köpa i Sverige.

Sprengers sortiment halsband och halkedjor. Produkterna från Tyska Sprenger är världsledande och kostar vanligen flera hundra kronor. Nu finns de att beställa under inköpspris – ett råd till dig som har zoobutik.

KingHounds sortiment av koppel av olika slag och deras jättesortiment halsvand och halskedjor. Troligen det mest prisvärda (mest för pengarna) varumärket på marknaden. Trots att priserna på KingHounds produkter är bra är kvaliteten hög.
Halskedjor och halsband i metall finns i ett kolossalt sortiment, i alla fall nu i början av utförsäljningen. Fantastiskt låga priser, man har svårt att tro sina ögon.

Kenjan of Denmark hundkoppel. Världens troligen ultimata läderkoppel. Oerhört kraftig överfettat oxläder 5-6 mm tjockt. Dessa läderkoppel är förmodligen lika bra om 100 år.

Diverse linor för skyddshundsträning. Munkorgar för svensk-skyddet där de nyttjas vid prov att hunden biter om det är allvar, hunden biter och munkorgen hindrar att figuranten blir biten.

Munkorgar för normalt bruk finns i brett sortiment. Till alla möjliga raser, så långt lagret nu räcker. Att ha en egen munkorg till hunden är en stor fördel.

Bitkorvar och hundleksaker. Vattenskålar i stort utbud, liksom matskålar. Selar för spårning och skyddsträning.

Svensktillverkade hundprodukter av superkvalitet från Dog Security. Plastbelagda massiva spårlinor 7 mm samt 4 mm med en kärna i centrum. Dessa linor fastnar icke i skogen.

Apporter och annan hundträningsutrustning finns i stor mängd.

Bra hundartiklar billigt, i alla fall så långe lagret räcker. Det är närmast unikt att så här fina produkter finns att köpa på ett ställe. Ovanpå det här så är det utförssäjning av hela sortimentet, vad är oddsen för detta?

Så just nu är det läge att kolla in hundartiklar på allt-fraktfritt. Tidernas utförsäljning och ordentligt välfungerande hundprodukter.