Tidernas chans att beställa riktigt bra hundartiklar jättebilligt

På hemsidan allt-fraktfritt.se pågår en utförsäljning av ett jättesortiment av hundartiklar. De flesta av dessa säljs till väldigt låga priser, under inköpspriserna.

allt-fraktfritt har växt ur lokalerna och måste på något sätt få mer plats. Något sortiment behöver säljas ut för att alla varor skall få utrymme och man skall kunna plocka och sända produkter rationellt.

Just nu har allt-fraktfritt ett knökfullt varulager, 4 st 40-fotscontainers och 5 st 20 fotcontainers proppfyllt. För att kunna plocka och packa beställningar snabbt och effektivt måste hundartiklarna säljas ut så det blir plats att ha samtliga produkter på lagret och slippa fylla vinden och 7 sjöcontainers.

hundleksaker

Därför skall alla hundartiklar utgå och i det tysta pågår en utförsäljning till vrakpriser.

Sortimenten består av sanslöst prima varor, en del finns inte någon annan stans i Sverige.

Sprengers sortiment hundhalsband och halkedjor. Tyska Sprenger är halsbandens Rolls Royce och kostar ofta flera hundra kronor. Nu finns de att beställa under inköpspris – ett förslag till dig som har zoobutik.

Hundhalsband och koppel i överfettat läder från KingHound. Troligen det mest prisvärda (mest för pengarna) varumärket på marknaden. KingHounds mässingshalsband är av kostbar massiv mässing, inte ens Sprenger har detta.
Ett jättesortiment hundhalsband och halskedjor. Till komiskt billiga priser.

Kenjan of Denmark hundkoppel. Världens sannolikt ultimata läderkoppel. Extra tjockt oxläder, minst 5 mm tjockt. Koppel som håller i 100 år.

Olika linor för skyddshundsträning. Till svenskskyddet finns munkorgarna som används vid träning och tävling.

Även standard munkorgar i stort sortiment. Till närmast samtliga raser, i alla fall innan de börjar ta slut. En munkorg är bra att ha hemma.

Leksaker och bitgrejor till hunden. Skålar för mat och vatten. Diverse selar för träning av tjänstehundar.

Spårlinor, koppel, selar och andra svensktillverkade hundprodukter i yrkeskvalitet från Dog Security. Till exempel massiva spårlinor i plast. Sådana spårlinor rinner rakt genom gran och kvistar i skogen, fastnar inte.

Apporter och annan hundträningsutrustning finns i stor mängd.

Detta är ett briljant tillfälle att köpa bra hundartiklar billigt. Samtliga dessa fina varor finns på samma ställe, bara det är unikt. Sedan så säljs allt ut till kanonpriser, någonting sådant lär inte någonsin hända igen.

Mitt förslag till samtliga som har fyrbent kompis, ta en titt på allt-fraktfritt. Mycket prima hundgrejor jättebilligt.