Aga Aqvia kolsyremaskin för hemmet

Aga Aqvia gör den snyggaste kolsyremaskinen på marknaden!

Aga är ett affärsverksamhet som levererar industrigaser till hela Europa, realitet är att företaget är främst i Europa på exakt detta. Som trade mark har Aga existerat i över ett sekel samt än idag ligger Aga främst vad innefattar både utveckling och leverans. Aga levererar gas till en lång rad koncept – allt från industritvätt till kylning, uppvärming och laboratorier. Gas är användbart på många plan och i hemmet finns det oftast representerat i gasolgrillen, kolsyremaskinen eller i terassvärmaren.

Bubbelvatten är omåttligt populärt i en tid då allt fler provar uppnå en så vettig hälsa som genomförbart. Vi ska inmundiga mycket med vatten för att hålla våra kroppar och dess funktioner i gott skick, men vanligt kranvatten blir snabbt tråkigt. För att göra inmundiga en aning roligare tillsätter vi bubblor och antagligen en aning smak, Ramlösa och Vichy Nouveau har aldrig sålt så bra som nu!

Buteljerat vatten med bubblor och smak kostar som det smakar, särskilt när man betänker att det egentligen blott är vatten med lite gas samt smak i. Vatten har vi ju därpå intill avgiftsfri i våra kranar! Därjämte är svenskt kranvatten oerhört rent samt nyttigt, till samt med i jämförelse med flaskvatten från «naturliga källor».

För att slippa kånka tunga flaskor vatten från affären kan man addera bubblorna hemma istället, allt man ska är en kolsyremaskin. Aga Aqvia är en effektiv och stilren kolsyremaskin som både ser attraherande ut i köket och ger ens goda, rena, purfärska kranvatten precis så mycket bubblor man önskar. Aga Aqvia kolsyremaskiner började produceras år 2008 och är idag en av de mest köpta kolsyremaskinerna på den svenska marknaden.

Aga tillverkar såklart inte blott kolsyremaskinerna, utan också gaspatroner, vattenflaskor samt smaker som man kan begagna som smaksättare på det kolsyrade vattnet.

Det finns ett par olika modeller av Aga Aqvia kolsyremaskiner, dels Aqvia Exclusive som kommer i fyra olika kulörer för att varje bo skall få en kolsyremaskin som passar in ihop med övrig inredning. Stålet är behandlat för att man skall slippa fula fingeravtryck samt modellen är framtagen för att passa på både vask samt bord. Den andra modellen heter Aqvia Balance vilken till utseendet påminner om Aga Aqvia Exclusive, men har lite annan färgsättning. Alla komplement till de olika modellerna är kompatibla.

Att kolsyra till eget kranvatten är inte blott snällt mot plånboken samt ryggen, utan innebära också ett ganska stort art för miljön. Vattentransporterna bidrar till en kännbar del av alla koldioxidutsläpp och räknar man dessutom in läsktransporter så blir det snabbt ännu allvarligare. Med en egen Stryk Aqvia kan man tillverka både bubbelvatten, smaksatt, kolsyrat vatten och läsk med sitt eget kranvatten som bas.

En Aga kolsyrepatron räcker till 50-60 liter kolsyrat mineralvatten samt håller att anskaffa i de flesta varuhus.

Det finns mängder av smaker för bordsvatten, läskkoncentrat samt cidersmaksättare på marknaden, både Agas egna och andra sorter är goda att hava i sitt kolsyrade vatten. Vill man ha kalorifri smaksättning så kan man kolla in Aromhusets sortiment som består av 20 annorlunda smaker.

Aga Aqvia är inte blott snygg, miljövänlig samt säker, utan också enormt lätt att begagna. Med ett enkelt knapptryck på Aga Aqvia får man en massa härliga bubblor i sitt kranvatten!