Aromhuset hjälper dig smaksätta ditt vatten

Aromhuset ger dig möjligheten att välja mellan 22 olika smaker för kolsyrat vatten

Aromhuset är ett koncept framtaget inom det mångfacetterade företaget Gert Strand AB. Konceptet erbjuder bordsvattenaromer till kolsyrat vatten och utbudet består av 22 unika smaker som går att kombinera på flera skilda vis. Aromhusets bordsvattenaromer är främst framtagna för att smaksätta kolsyrat vatten utan att tillsätta onödiga kemiska tillsatser och socker och är därför ultimata i alla möjliga tänkbara dieter. Dessutom kan man experimentera med smakerna och smaksätta yoghurt, hemgjord glass, eller övrigt.

Aromhuset har 22 smaker för bordsvatten, fem smaker för vispgrädde och fyra smaker för kaffe (plus ytterligare två i storpack). Alla är de fullständigt fria från såväl socker som sötningsämnen vilket har gjort dem otroligt populära bland diabetiker, LCHF:are och lågkaloribantare – bland många andra.

Aromhusets bordsvattenaromer lämpar sig för alla

Aromhusets bordsvattenaromer är inte framtagna enbart för personer som följer någon speciell diet, utan är ett nyttigt alternativ åt alla människor. Istället för saft, läsk och sockrig juice kan barnen nu dricka en ”skojig” dryck utan negativa effekter gällande vare sig tänder som blodsocker och andra hälsoaspekter. Man får bubblorna, och man får smaken, men man slipper allt det dåliga som kolsyrade drycker vanligen för med sig.

Investera i egen kolsyremaskin – för naturen!

Smaksatt, kolsyrat vatten finns självklart att införskaffa klart från affären, märken som Ramlösa samt Loka säljer som aldrig tidigare! Denna enorma marknad av buteljerat vatten har negativa konsekvenser på såväl miljö som privatpersoners plånböcker. Per lite kostar buteljerat vatten flera gånger mer än kranvattnet hemma, dessutom är det inte lika hälsosamt. Lägg därtill effekten som drabbar miljön med alla långväga transporter från fabrikerna till varuhusen, och det släpande av fulla och sedan tomma flaskor som människor får uthärda för att få hem sina kolsyrade drycker och därefter fullgöra sin uppgift som goda medborgare genom att panta flaskorna när de är tomma.

För att undgå främja denna kedja, som kan verka extrem bara för att man ska erhålla tillgång till bra vatten hemma, så kan man köpa en egen kolsyremaskin. Dessa maskiner är idag oerhört effektiva och ger samma sorts bubblor som man får i vattnet från affären. De kostar mellan 600 och några tusen kronor – pengar som fartfyllt tjänas in om man konsumerar mycket kolsyrat vatten.

Ytterligare valmöjligheter ifall man själv smaksätter sitt kolsyrade vatten

Med en egen kolsyremaskin kan man kolsyra just så mycket vatten man vill, i samma tillfälle som man ska hälla i sig det. Man kan sätta smak på sina bubblor med Aromhusets bordsvattenaromer med den smak man är sugen på för stunden och man kan framställa egna smakkombinationer efter personligt omdöme. Olika familjemedlemmar kanske önskar ha olika smaker gällande sitt bordsvatten? Inga problem! En flaska av Aromhusets bordsvattenaromer är så billig och liten att man enkelt kan ha flera stycken i hemmet – som passar alla familjemedlemmars smaker.

För bästa kolsyreeffekt ska det vatten man använder i kolsyremaskinen vara riktigt kallt då kolsyra håller bättre i låga temperaturer. Bordsvattenaromerna kan tillsättas antingen före eller efter att man kolsyrar vattnet, men ultimata blandningseffekt fås ifall man tillför smak innan man sätter flaskan i kolsyremaskinen. Med tanke på att de flaskor som används i kolsyremaskiner är återförslutbara så är det bara att ställa in sin flaska med smaksatt, kolsyrat vatten i kylskåpet efter att alla har blivit serverade.