Billig läsk fastän frånvaron av Sonjo läskkoncentrat

Det är billigare och många gånger nyttigare att skapa egen läsk. Har man enbart en sodastreamer eller annan form av kolsyremaskin så kan man med läskkoncentrat producera god läsk. Om du brukade nyttja Sonjo läskkoncentrat så eventuellt du nu är rådvill. Hur kan du skapa billig läsk med samma goda smak? Bekymra dig ej! Det finns smarta lösningar som till och med är godare…

grape

Gör riktigt god läskeblask utan Sonjo läskkoncentrat som ej längre finns

Du kan ännu skapa aptitlig läsk för det går att tillverka hemläsk med koncentrat från Aromhuset, hela sortimentet finns på allt-fraktfritt.se. Ifall du vill införskaffa läsk online så är det här den bästa lösningen för du får ett koncentrat som du kan blanda i kolsyrat bordsvatten för att få en roligare dryck.

En del kan hända upplever en aning nostalgi och tycker att det är bra synd att Sonjo gick ur tiden medan andra ser att detta minsann icke gör någon större skillnad. Man kan ju sannerligen likaså smaksätta det kolsyrade vattnet med aromer som är till fullo utan socker för att få riktigt sund samt bra soda. Kanontips.

Vilken smak är den ultimata då man utför egen läsk?

Det finns vissa smaker som närapå alltid fungerar då man gör sin egen läsk. Cola är ett exempel på detta och dessutom bärsmaker. Det här är smaker som gör att man får läsk som verkligen smakar läsk och det är viktigt. Sockerdricka, fruksoda, Champis, Julmust, Grape tonic och andra ursvenska smaker är riktigt bra.

Eftersom att man får så billig läsk då man köper koncentrat och blandar själv så kan man gott testa en aning skilda smaker och det I synnerhet när man handlar online och får bra priser. Det kan ju också vara så att man tycker en aning olika och då kan det vara bra att ha en aning skilda smaker hemma så att allihopa blir glada.

Sund dricka då du gör den själv hemma med kolsyremaskin

Faktum är att det kan bli nyttigare med läsk som man gör hemma fastän koncentraten kan innefatta något lite socker. Massor gånger så rör det sig om mindre socker än det som finns i vanlig läsk. Aromhusets läskkoncentrat doseras 40 ml (varav det mesta är smakämnen) till 1 liter kolsyrat vatten. Köpt läsk innehåller ca 10% socker, 100 gram litern.

Då man varierar med Aromhusets Zero läskkoncetrat som är helt utan socker så kan man även dra ned på läskkonsumtionen. Barn tycker ändå att det är kul att dricka bubbeldrycken och de klagar ej på att det inte jämt är lika sött. Det blir nyttigare och roligare att dricka läsk då man gör den hemma med en kolsyremaskin.

Det finns massor märken på läskkoncentrat men bara Aromhuset verkar ha fått ordning på smaken. Det kan bero på att deras fabrikschef varit bryggmästare på Pripps samt att de tillverkade läskkoncentrat rdena på 80-talet när de första sodastreammaskinerna kom.

Ibland kan man ju välja att dricka det kolsyrade vattnet precis som det är och då man väljer att använda mindre av koncentratet så räcker det längre. Det är alltså enormt fördelaktigt att åstadkomma egen läsk med tanke på den enorma frihet man får.