Billigt att åstadkomma eget bordsvatten

Nu kan du åstadkomma hemmagjort kolsyrat vatten

Med hjälp av en kolsyremaskin bland hemmets elektriska apparater har man plötsligt möjlighet att kolsyra vatten själv, istället för att inhandla det dyrt i butik. Kolsyremaskiner kan man tillämpa för att kolsyra vatten, med eller utan smak, men även för att producera egen läsk. Det är en trevlig apparat att ha hemma, som hela familjen kan ha massor av glädje av, inte minst barnen som anser att såväl procedur som utfall är superkul!

Ordinärt, alldagligt vatten direkt från kranen i all ära – det kan utgöra en felfri räddare i nöden när man är supertörstig och måste få i sig rejäla klunkar vatten omedelbart och effektivt – till exempel efter träning. Men kolsyrat vatten slår slätt vatten vid ungefär samtliga andra tillfällen. Bubblorna som skapas av kolsyran ger en känsla av fräschör och lämpar sig såväl med måltid som utan. Många tycker om att ha en aning kolsyrat vatten på bordet att intaga till maten, andra vill ha ett glas bubbelvatten framför TV:n på kvällen.

Se till att kolsyra riktigt kyligt vatten

Kolsyra trivs bevisligen bäst i kyligt vattnet, ju varmare vätskan är, desto snabbar spricker kolsyrebubblorna. Med tanke på att man vill bevara kolsyran så länge som möjligt så ska man hålla drickan så kylslagen som möjligt, is är bra att lägga i glasen/flaskan/tillbringaren och när det inte dricks så måste vattnet helst förvaras förslutet i kylskåpet.

Ge smak åt bubblorna med Aromhusets enastående bordsvattenaromer

För att smaksätta sitt hemkolsyrade vatten är Aromhusets bordsvattenaromer ens allra bästa valmöjlighet. De skänker rik, men samtidigt diskret smak som inte på något sätt tar överhanden. Det finns 22 olika smaker i Aromhusets sortiment av bordsvatten och samtliga går att sammansätta med varandra, så kombinationerna är närapå oändliga.

Barnen brukar bli otroligt förtjusta i de mjuka smakerna av Banan, Persika, Jordgubbe, Smultron, Vanilj, Toffee Kola och Blåbär medan mer utvecklade smaklökar föredrar Granatäpple, Svart Vinbär och Pepparmint. Just smaken Pepparmint är en relativ nykomling och helt klart inte den första smaken man tänker på i bordsvattensammanhang. Men som en efter maten-dryck är denna smak storartad och måste helt klart prövas! Inget fräschar upp en mun bättre än kolsyrat pepparmintsvatten.

Mer än endast bordsvattenaromer

Aromhuset gör inte enbart bordsvattenaromer, utan även läskkoncentrat, för den som vill ha mer smak och lite sötma. Bordsvattenaromerna ger ingen sötma åt dryckerna alls, men läskkoncentraten gör – även om de innehåller mindre än 80 % mindre socker än i annan läsk.

Man kan, om man vill, söta sitt bordsvatten med hjälp av en droppe Sucralose alternativt två, likaså i Gert Strand AB:s (som ligger bakom Aromhuset) sortiment. Det smaksatta, kolsyrade vatten man finner i butik saknar sötma, men man är fri att experimentera hur man vill och till och från kan en aning sötma vara smakligt i det kolsyrade vattnet.

Bordsvattenaromerna går också att använda till annat, en favorit är att ha Toffee Kola i naturell yoghurt på morgonen – man får alla fördelar som kommer med den nyttiga, naturella yoghurten, plus fantastisk mjuk och len smak av Toffee Kola.

Köp dina bordsvattenaromer från sajten www.allt-fraktfritt.se, så besparas du fraktkostnader!