Bli av med kilon genom att byta ut läsken mot smaksatt bordsvatten

Det är enkelt att ersätta läsken mot fräscht, kolsyrat vatten

Smaksatt kolsyrat vatten har definitivt en annan karaktär än sötsliskig läsk, det är fakta. Den som har vant sig vid att intaga läsk kräver ofta denna dryck och nöjer sig inte med vatten som ersättare – men det är faktiskt lättare än man tror att bryta den dåliga vanan! Kolsyrat vatten är lika hälsosamt som vanligt vatten, det vill säga supernyttigt!

Vatten har enastående egenskaper som bidrar till god hälsa. Det är energigivande, piggar upp, renar kroppen från toxiner och slaggämnen, får igång matsmältning och tarmaktivitet, smörjer hud, leder och – självklart – släcker törst bättre än någon annan förfriskning.

Drycker som gör en törstigare

Dricker man sockriga drycker som saft och läsk, eller vätskedrivande drycker som te och kaffe så leds man bara till att dricka mer och mer därför att törsten aldrig släcks. Den ultimata törstsläckaren är vatten – enkelt, billigt, friskt, ordinärt vatten.

Kolsyrat vatten är smakligt och nyttigt

Det kolsyrade vattnet är roligare än slätt kranvatten, och eftersom kranvattnet är det nyttigaste vattnet man kan dricka så kan man förena de två genom att använda en kolsyremaskin för att ge kolsyra åt det billiga kranvattnet. Kolsyremaskiner kostar inte så mycket, och dricker man mycket kolsyrat vatten så tjänar man så småningom in pengarna man har investerat i maskinen i relation till de pengar man skulle ha spenderat på buteljerat bubbelvatten.

Kolsyrat vatten med smak

Man kan sätta smak på vattnet man kolsyrar hemma med Aromhusets bordsvattenaromer, för mild smak utan sötma. Med Aromhusets aromer får man vatten som har likheter med de dyra drycker man köper i affären – såsom LOKA och Ramlösa, men för en bråkdel av pengarna.

Aromhusets bordsvattenaromer är framtagna efter massor av tester så att samtliga de 22 smakerna ska vara fullständigt balanserade. Resultatet var mödan värt för alla 22 bordsvattenaromer är fantastiska. Smakpaletten sträcker sig från mjuka smaker som Banan, Vanilj, Fläderbrom samt Toffee Kola till riktiga vuxensmaker som Pepparmint, Citron-Lime samt Absinth. Däremellan finns såväl klassiska smaker som Jordgubbe och Päron som exotiska smaker som Kaktus, Melon samt Cherimoya. Tack vare aromernas låga pris och höga koncentration så är det okomplicerat att handla flera samtidigt, risken är annars att det blir för besvärligt att välja.

Tappa kilon med vattnets hjälp

Om man lyckas avsluta den dåliga vanan att dricka läsk i tid och otid och substituera läskdrickandet med kolsyrat vatten som kan få smak med Aromhusets bordsvattenaromer, så kommer man att bara med hjälp av denna omställning att mista kilon.

Allt fler vänder sig till dieter av olika slag i kampen mot övervikten, en del är med ihållande livsstilsförändringar än andra som LCHF och 5:2-metoden, medan andra är tuffa dieter som bara pågår under viss tid, som pulverdieter och andra, ytterst kalorireducerade dieter. Oavsett vilken diet man ägnar sig åt så kan man njuta av Aromhusets bordsvattenaromer i sitt kolsyrade vatten. De innehåller inga kalorier och därmed likaså inga kolhydrater och har följaktligen ingen effekt på blodsockret.