Börja bjuda dina vänner och bekanta på sodavatten då de kommer hem till dig

Idag så finns det ju så otaliga annorlunda drycker att införskaffa i butiken men faktum är att en av de drycker som fortsatt toppar listan av favoriter är soda vatten, mineralvatten helt enkelt. En del tycker dock att det är fullkomligt galet att gå och inhandla sodavatten i butiken när man själv kan göra sitt eget bordsvatten med kolsyrat vatten. Det enda man behöver är bordsvattenaromer för sodavatten och en kolsyrepatron.

Sodavatten

En drink som man mår bra av och som smakar gott

Man kan självklart intaga helt vanligt vatten utan natriumkarbonat och vidmakthålla att detta är världens ultimata drink. Men för många så blir detta för trist i längden och man föredrar något kul som clubsoda. Kolsyrat vatten är roligare att dricka vilket kan bero på att det bubblar så skojigt i näsan och möjligen även på att kolsyran tar fram smaken på ett så bra sätt.

När du bjuder din gäst på ett glas kolsyrat vatten med smak så kommer du troligen att få ett ja. Det här är ej alkohol och det är heller intet som kommer med socker alternativt annat som kan vara onyttigt. Ifall du ser till att ha kyligt bordsvatten med smak redo så är det en verklig hit och det speciellt under varma sommardagar.

Smaker som alla tycker om är ej så svåra att finna

Ifall du vill bjuda vänner och familj på clubsoda med smak så måhända du funderar på vilken essens som kommer att gillas av allihopa. Det finns förstås icke en enda smak som samtliga tyckerom. Om du behåller neutral smak så kommer det måhända att funka bäst men det är ju en aning tråkigt.

Ta en titt i matbutiken och se vad de stora dryckestillverkarna satsar på. Bär är populärt såväl som granatäpple. Det här är sådant som otaliga gillar och du behöver icke göra det hela krångligt med märkliga essenser (såsom absint, vanilj och toffee kola) som ingen har hört talas om.

Experimentera bara när du ska intaga sodavattnet själv

Om du är nyfiken på hur olika smakessenser kommer att fungera med din kolsyremaskin så ska du tänka på att icke experimentera på gäster. Detta är inte ständigt så populärt. Aromhuset har 25 smaker, sortimentet finns online på allt-fraktfritt.se, Webhallen, Tradera med flera.

Då är det bättre att du testar lite utstickande smaker då det endast är du och dina närmsta som ska dricka det kolsyrade vattnet. Blir det inte så gott så är det intet att skämmas för. Man måste prova sig fram för att hitta rätt balans och ultimata smak.

När man väl kan göra sitt eget gott sodavatten så är det ju även lätt att göra goda drycker som bål. Detta passar I synnerhet bra till festen då gäster ej har något emot att ta en alkoholhaltig drink med sodavatten samt god smak. Om det finns gäster som ska köra hem så kan du alltid erbjuda mineralvatten med smak helt utan alkohol. Detta blir en behaglig gest som i ett festligt glas sannerligen höjer stämningen på festen.