Extra syrlighet med citronsmak i det kolsyrade vattnet

Title=Egengjort och smakrikt bordsvatten
Tags=kolsyrat vatten, kolsyremaskin
Category=1
UserCategories=kolsyrat vatten|bantning|viktminskning|socker|hembryggning|tips|nyheter|blogg|uncategorized
Content=Spara slantar genom att frambringa bordsvattnet själv

Det är smidigare än vad man kan tro att frambringa bordsvatten på egen hand. Man behöver en kolsyremaskin och bordsvattenaromer från Aromhuset, sedan är man redo att sätta igång.

En flaska kolsyrat, smaksatt vatten som produceras hemma med det egna kranvattnet går på omkring fem kronor litern, då är priset för kolsyran och bordsvattenaromen inräknad – vattnet i sig är ju i stort sett kostnadsfri. Vad kostar en liter kolsyrat, smaksatt Ramlösa, Loka, eller Vichy Nouveau? Inte fem kronor åtminstone – inte ens tio.

Visst kostar det en del att handla hem en kolsyremaskin, men dricker man stora mängder kolsyrat vatten så har man inom kort tjänat in pengarna. Med en kolsyremaskin kan man därtill tillverka egen läsk när suget smyger sig på, Aromhuset säljer också fantastiska läskkoncentrat som består av 80 % mindre socker än de flesta läsksorterna i butikerna, några är till och med fullständigt sockerfria.

Smaksätt ditt hemgjorda bordsvatten hur du vill!

Tillbaka till bordsvattnet. Smaksatt, kolsyrat vatten har vunnit i popularitet sedan det lanserades på marknaden i början av 2000-talet. Visst kunde man påträffa Vichy Nouveau med touch av citron också innan dess, men de flera olika, ganska exotiska, smakerna har kommit i en rasande fart de senaste åren. Och det ÄR utsökt! Istället för sötsliskiga drycker kan man nu få njuta av diskreta, uppfriskande smaker i frånvaro av adderad sötma, något som flera av oss verkligen uppskattar.

I Aromhusets utbud av bordsvattenaromer ingår 22 olika smaker

Aromhusets bordsvattenaromer inkluderar 22 olika smaker. Dessa går att blanda med varandra vilket leder till en uppsjö av möjliga smakkombinationer. Enbart fantasin sätter gränserna. Barnen tenderar att älska de mjuka frukt- och bärsmakerna som Jordgubbe, Blåbär, Banan och Ananas, medan vuxna älskar Citron-Lime, Svart Vinbär, Granatäpple samt Pepparmint – jodå, pepparmint gör sig otroligt fint som smak på kolsyrat vatten!

När man väl har köpt sig en kolsyremaskin, och väl valda bordsvattenaromer från Aromhuset så är det bara att dra igång, processen tar mindre än en minut! Man fyller flaskan med vatten och häller i den valda aromen/de valda aromerna. Doseringen som gäller för Aromhusets bordsvattenaromer är två ml per liter vatten, dvs. 2/3 av aromflaskans kork. När aromen och vattnet befinner sig i flaskan så fäster man flaskan i kolsyremaskinen och startar kolsyreprocessen. Därefter serverar man de krispiga och utsökta bubblorna gärna tillsammans med is i och med kolsyra håller sig längre i låga temperaturer.

Billiga kolsyremaskiner i ditt varuhus

En kolsyremaskin kan man köpa i elektronikaffärer, men också i välsorterade varuhus såsom ICA och COOP. Den kan kosta allt från några hundralappar till flera tusen men ofta är de billiga fullt dugliga för hemmabruk. SodaStream är ett bra märke bland kolsyremaskiner.

En hit hos barnen!

Barnen blir ofta jätteglada över en kolsyremaskin och ger med lätthet upp sötsliskig läsk i utbyte mot sockerfritt, men smaksatt bordsvatten om det medför att de får vara med och producera bordsvattnet själv. En utbildande samt kul sak i köket!

Köp Aromhusets bordsvattenaromer på www.allt-fraktfritt.com!
Date=Range
Date1=2016-06-15
Date2=2016-06-21