Ge smak åt vattnet

Drick nyttigt – och smakligt!

Smaksatt vatten är mycket lättare att dricka än slätt, vanligt kranvatten – därför att det är godare. Problemet är att det smaksatta vattnet är så kostsamt gentemot det släta som finns i våra kranar. Det är även mödosamt att släpa med sig från affären stup i kvarten, och inte fullt så nyttigt som vårt enastående svenska kranvatten är.

Man står i butiken och väljer mellan att handla två liter smaksatt, kolsyrat vatten alternativt en läsk till veckans lite festligare stunder. Möjligen köper man både och, eller så köper man läsken – för vatten finns ju minsann i kranen där hemma. Lösningen när det gäller det smaksatta, kolsyrade vattnet som säljs för skyhöga priser ute i butik är att satsa ekonomiskt i en kolsyremaskin till köket där hemma och göra sitt eget. På så vis får man kolsyrat vatten exakt när man vill, till en bråkdel av kostnaden och utan att behöva bära med sig extra tyngd från affären varje gång man är och handlar. En kolsyremaskin går att införskaffa för mellan 600 kronor och åtskilliga tusen, men dricker man mycket kolsyrat vatten så tjänas de slantarna snart in. En annan fördel med egenkolsyrat vatten blir ju att man dricker det fina vatten som erbjuds genom våra fantastiska kranar.

Smaksätt bubblorna med Aromhusets bordsvattenaromer

Smaken då? Kolsyran är ju en sak, men hur får man den ljuvliga, subtila arom på sitt eget bubbelvatten som kan jämföras med den man får i Ramlösan eller Lokan? Svaret är: Aromhuset. Aromhuset är ett produktkoncept uttänkt av Gert Strand AB – bordsvattenaromer för kolsyrat vatten. Dessa smaker kan antingen tillföras i köpt, kolsyrat vatten, eller i det vatten man själv kolsyresätter hemma.

Utbudet av bordsvattenaromer är stort – hela 22 smaker finns att selektera bland – från söta, barnvänliga smaker som Banan, Smultron, Vanilj och Toffee Kola, till mer sofistikerade smaker som Granatäpple, Svart Vinbär, Pepparmint samt Absinth. De flesta av samtliga jordens godaste frukter och bär finns representerade i smaksortimentet eller vad sägs om Persika, Päron, Melon, Kaktus, Ananas, Blåbär, samt Hallon.

Kan drickas av alla

Aromhusets bordsvattenaromer till kolsyrat vatten har rönt rejäla framångar, mycket därför att de kan intas av alla. Dessa smaker innehåller varken kolhydrater eller kalorier vilket innebär att de lämpar sig för alla som går på diet – LCHF, Atkins, lågkaloridieter, 5:2 etc., plus diabetiker! De innehåller inga färgämnen eller andra, onödiga kemiska tillsatser vilket gör de både barnvänliga och vänliga för alla som önskar ta hand om sin kropp och hälsa.

Portioneringen är minimal, dessa smaker är superkoncentrerade! Ynka 2 ml av aromerna räcker för att smaksätta en hel liter kolsyrat vatten. En flaska innehåller 30 ml och kan därmed ge smak åt hela 15 flaskor bordsvatten. Sju av smakerna – Blåbär, Hallon, Jordgubbe, Melon, Persika, Granatäpple och Äpple säljs också i rejäla 270 ml flaskor som lämpar sig för t ex arbetsplatser, barer och restauranger. Som privatperson kan man köpa hem flertal olika smaker för att skifta – eller blanda!

Alla aromhusets bordsvattenaromer finns att handla på www.allt-fraktfritt.com