Hemmagjort kalorifritt lingonvaten

Aromhuset har nu tagit fram några nya smaker till både kolsyrat vatten och grädde och en av dessa bordsvattenaromer är Lingon, en sann svensk klassiker. Aromhusets lingon kan användas varje dag, när som helst, utan att bidra ens diet några kalorier, enbart underbar, okonstlad smak!

Gert Strand AB ligger bakom Aromhuset som nu lanserar en ny smak för kolsyrat vatten – lingon. Lingonet är ett bär som växer i stora delar av vårt land, men som däremot är sällsynt i de flesta andra länder. Det är rött i färgen och har ofta ömsint, sötsur arom som för tankarna till skogen. Barn älskar att plocka lingon och äta så hela ansiktet blir rött.

Tillsammans med den nya lingonsmaken släpps ytterligare två övriga smaker till Aromhusets redan breda utbud, vilket medför att det nu finns hela 23 smaker för kolsyrat vatten att smaka. De andra nya smakerna är pepparmint och smultron och går att påträffa på www.allt-fraktfritt.com.

När man är sugen på smaksatt vatten så brukar man gå och köpa en flaska Ramlösa eller Loka för dyra pengar. Det är framtaget att det renaste och hälsosammaste vattnet finns i våra svenska kranar, så en kolsyremaskin för att kolsyra sitt egna vatten är en väldigt insiktsfull satsning som man fort tjäna in om man dricker stora mängder kolsyrat vatten. Det går självklart att producera egen läsk på dessa också och Gert Strand AB har goda läskaromer för alla smaker.

För att smaksätta sitt hemkolsyrade vatten behöver man ingenting mer än sin lilla flaska från Aromhuset. Dessa kostar omkring 30 kr och räcker till hela 15 liter vatten! Man ska blanda två ml arom till 1 liter kolsyrat vatten och det kan antingen åstadkommas med den lilla flaskans kork eller med en doseringspipett som följer med när man köper aromer från www.allt-fraktfritt.com.

Kolsyrat vatten är ett mer hälsosamt val till läsk och ifall barnen får utse smaker att smaksätta sitt vatten med så tycker de i regel att det är det bästa man kan hälla i sig. Sanningen är att smaksatt vatten är otroligt smakligt, Aromhusets smaker smakar naturligt och ger precis måttlig mängd smak. Kolsyrat vatten får inte ha för mycket arom, då känns det snart mer som läsk, och detta har man absolut lyckats med när man tagit fram Aromhusets smaker för kolsyrat vatten.

Gert Strand AB har sålt aromer i flera år och utvecklar utbud och produkter hela tiden. Andra saker man kan hitta på www.allt-fraktfritt.com är gräddaromer, kaffearomer och det helt kalorifria sötningsmedlet Sucralose. Alla dessa produkter är perfekta för de som håller olika typer av dieter och önskar minska sitt intag av kalorier samt kolhydrater. Aromhusets smaker lämpar sig också för diabetiker då de inte ger någon som helst blodsockerpåverkan.

För att testa Aromhusets nya fantastiska bordsvattenarom Lingon, surfa in på www.allt-fraktfritt.com och införskaffa en flaska, alla försändelser skickas utan fraktkostnad!