Kan smaksatt bubbelvatten göra dej fet?

Samtliga innehar hört om att det är livsnödvändigt att få nog med vatten att inmundiga.

Folk kräver omfattande mängder återfuktande vätskor för att våra kroppsfunktioner skall fungera korrekt, men de mesta folk anser möjligheten att dra i sej bägare eller bägare sedan mugg med alltsammans smaklöst vatten är jättejobbigt, i synnerhet är det så i de länder vari vatten ej är någon bristvara som i Sverige.

Flera folk vänder sig till mer dramatiska drycker, såsom kolsyrat mineralvatten för att uppfylla sina rekommenderade muggar med vätska per dag.

Men stämmer ryktet om att ett lyx att denna dryck ej är så hälsosamt som man skulle kunna ana?

Kan det antagligen till och med orsaka viktökning?

Låt oss ta en titt på effekterna av Karboniseringen

Jo, ryktet om att karboniserat vatten minsann kan framkalla uppsvälldhet samt viktökning är helt enkelt falskt, så man man vara helt behärskad samt fortgå dricka smaksatt karboniserat bubbelvatten.

Att kolsyra är ofarligt.

Att lägga kolsyrade bubblor till vatten alternativt läsk, vari gasen infunderas i vätskan är ofarligt för människans metabolism.

Därjämte kan kolsyragasen agera totalt tvärtom att du känner dej mätt och belåten snabbare och detta skulle faktiskt kunna tillföra dina ansträngningar att viktnedgången.

Men låt oss eftersöka den reella viktboven

Men när kolsyrat vatten i sig är helt ofarligt samt möjligen bra för din hälsa, dricker de mesta folk ej det i sin rena form.

Vanlig läsk innehar en avsevärd samt fruktansvärd antal socker samt kalorier.

Även lightläsk, med inget kalorier per portion innehåller potentiellt farliga aspartam sockersubstitut.

Det är ett litet antal smaksatta drycker som är en del bättre, man behöver helt enkelt själv avsyna dryckens natriumhalt samt art av sötningsmedel för att avgöra om drycken kan vara ett hållbart val till den vanliga läsken.

För när fel tillsatser blandas i kolsyrade drycker, kan det orsaka verklig och ganska bastant viktökning.

Men visste du detta?

Coca Cola som är världens största fabrikant utav läskedrycker och största märke i Sverige uppger på sin webbsida att deras läskedrycker innehåller lika mycket socker som chosefri fruktjuice.

Det kan verka vilseledande, men är (givetvis listigt valt utav dem) för Livsmedelsverket fick ge dem korrekt i att ren fruktjuice har lika mycket socker som läsk.

Man gillar att en burk Coca Cola innehar kolhydrater som motsvarar omkring tio sockerbitar.

Skillnaden, som Coca Cola talar tyst om är apelsinjuice innehåller nyttiga vitaminer samt mineraler som fattas totalt i Coca Cola.

Dricker man 2, 5 dl juice utav apelsin alternativt äpple, alternativt en butelj Mer, får man i sej motsvarande

7, 5 sockerbitar. Omräknat till 33 cl blir det 10 bitar. Detsamma gäller för ett bägare Oboy, innehållande utav mjölk samt 4 teskedar chokladpulver.

Också i mjölk med tillsatser

En milkshake på McDonalds ger kolhydrater analog hela 19 sockerbitar!

En ask energidryck utav märket Red Bull ger dej ej bara vingar, utan oxå åtta sockerbitar.

The Bottom Line

Om man nu önskar dricka kolsyrat vatten för att njuta utav dess skojig, brusande konsistens kan det vara en klart nyttig vana att smaksätta det med sockerfria aromer – som inte alstrar någon viktökning.