Kolsyra ditt eget vatten och smaksätt med Aromhuset-spunnen

Vatten är vår största beståndsdel

Att välja vatten som sin huvudsakliga dryck finns det många bra anledningar till. Den mest uppenbara anledningen är självfallet den personliga hälsan. En människokropp består till 55-75 % av vatten vilket gör det uppenbart att man tvingas fylla på med färskt vatten regelbundet. Vatten finns i mycket av det vi sätter i oss, både drycker och i mat, men att dricka rent vatten likaså, oavsett hur mycket av allt övrigt man räknar att man får i sig, är nödvändigt.

Kolsyra ditt vatten om det får dig att dricka mer

För att piffa till sitt vatten en aning kan man kolsyra det. Kolsyrat vatten känns i regel mycket skojigare än alldagligt, därutöver lämnar det en pur och frisk känsla efter sig i mun, svalg och mage, och passar således fantastiskt som bordsdryck. Kolsyrat bordsvatten kan man köpa i affär också, och de går år som smör, men för miljöns skull, och för den egna ekonomin skull, är det bättre att man kolsyrar sitt egna kranvatten. Literpriset blir markant lägre och man slipper bidra till de tunga transporter som fraktar buteljerat vatten fram och tillbaka genom Sverige.

Investera i en kolsyremaskin och spar både slantar och natur

En kolsyremaskin behöver inte kosta speciellt mycket, man kan för skojs skull räkna ut hur många flaskor Ramlösa man skulle kunna få för samma pris och därpå avgöra hur raskt man tjänar in maskinen. Det går snabbare än de flesta tror. Men smaken då? De buteljerade flaskorna med kolsyrat vatten erbjuder idag så många fantastiska smaker! Aromhusets bordsvattenaromer är facit. Dessa fantastiska aromer finns i 22 skilda smaker som allihopa går att mixa med varandra för att framställa intressanta smakfusioner. Gert Strand AB heter företaget bakom succékonceptet Aromhuset och är ett företag med många års erfarenhet av framställning av essenser samt koncentrat.

Aromhusets bordsvattenaromer skänker ditt bubbelvatten ljuvlig smak

Aromhusets bordsvattenaromer ger det kolsyrade vattnet fyllig smak, utan att vara för markant. De innehåller inget socker eller sötningsmedel och ger därför ingen sötma. Smakerna är fullt jämförbara med de som LOKA samt Ramlösa erbjuder, bara mycket billigare.

När man vill åstadkomma sitt eget smaksatta, kolsyrade vatten så går man i regel till väga såhär:

1. Fyll den för kolsyremaskinen avsedda flaskan med iskallt vatten.
2.Portionera försiktigt Aromhusets bordsvattenaromer i flaskan, ungefär 2 ml per liter vatten.
3.Vrid fast eller klicka i flaskan i kolsyremaskinen
4. Tryck på knappen för att tillsätta kolsyra, skilda maskiner erbjuder här olika alternativ
5.Vrid alternativt dra loss flaskan och ditt smaksatta, kolsyrade vatten är färdigt att drickas
6. Servera med fördel tillsammans med isbitar då kolsyra håller längre i kyla

Det är en riktigt behändig procedur som kräver betydligt mindre kraft än att bege sig mot butiken, bära med sig tunga flaskor med vatten (!), fylla kylen med dessa flaskor och när de är uppdruckna kånka med sig dem tillbaka till affären för att panta dem.

Köp Aromhusets fantastiska bordsvattenaromer på ww.allt-fraktifritt.com.