Oavsett diet så kan du nu dricka smakligt bordsvatten

Allt fler går på sockerfria dieter

I enlighet med en del dieter så är sockerintag fullkomligt uteslutet alternativt att det i alla fall finns en rekommendation om att minska kraftigt på intaget. Sockerfria dieter som LCHF, Atkins, Dukan och andra lågkolhydratsdieter har haft enormt genomslag de senaste åren och allt fler exkluderar sockret ur sin kost. Vissa substituerar sockret med sötningsmedel som Sucralose, Stevia eller Aspartam.

Begränsat dryckesutbud

Vad man dricker under en lågkolhydratsdiet bli direkt enormt begränsat, visst blir maten även begränsad, men nya recept utvecklas ständigt och idag finns det recept på allt från pannkakor till bröd samt tårtor som inte har några kolhydrater att tala om i sig. Men drycken då? Vad kan man intaga med gott samvete ifall man går på en diet som inte tillåter socker? Inte juice, inte läsk (bortsett från light givetvis), inte saft…

Vatten är, såsom vi samtliga känner till, den i särklass nyttigaste drycken och ett intag på en-två liter om dagen rekommenderas alla – förutom det man får i sig genom maten.

Svenskt kranvatten – bästa drycken

Det svenska kranvattnet slår i stort sett allt övrigt vatten när det handlar om vilket som är mest nyttigt att intaga. Vi har verkligen tur att ha så okomplicerad tillgång till rent vatten direkt ur våra kranar, det är inte alla förunnat. Kolsyrat vatten har de flesta dock inte tillgång till direkt ur kranen, även om kolsyrekranar installeras i allt fler hem för varje år som går. Kolsyrat vatten får de flesta handla från affären, om de inte har en kolsyremaskin i hemmet vill säga.

Kolsyrat vatten bidrar till frisk känsla

Kolsyrat vatten är fritt fram att dricka oavsett vilken diet man går på, kolsyran medför inga kalorier och därför heller inga kolhydrater. Att intaga kolsyrat vatten ger ofta en mycket festligare känsla än att dricka slätt vatten, därutöver är känslan av de krispiga bubblorna i munnen och svalget skönt uppfriskande. Många tycker även att kolsyrat vatten hjälper till med matsmältningen om man ätit lite för mycket, så i relation med just mat är bubbelvatten suveränt.

Många kolsyrade vattensorter har fått smak, ett koncept som omedelbart blev vida uppskattat. Svenskarna dricker massor av Ramlösa, Vichyvatten samt Loka, smaksatta med friska, syrliga och mjuka smaker ur frukt- och bärriket. Det smaksatta, kolsyrade vattnet innehåller inget socker och heller inte sötningsmedel, så de är inte söta att intaga, de har enbart en svag smak av något gott.

Smaksätt ditt kolsyrade vatten med Aromhusets bordsvattenaromer

Om man kolsyrar sitt eget vatten i hemmet, så kan man sätta smak på det med någon av Aromhusets 22 enastående smaker för bordsvatten. En liten flaska räcker till 15 liter vatten och smaksortimentet täcker alla spektrum. Klassisk, frisk Citron, len Banan, uppfriskande Pepparmint eller exotisk Cherimoya – du väljer! Sju av smakerna ur Aromhusets bordsvattenaromsortiment kan också köpas i stora 270 ml-flaskor.

Gert Strand AB heter företaget som står bakom Aromhusets framgångsrika bordsvattenaromer. De vida smakerna består av inget socker och heller inget sötningsmedel, så den som tillämpar en strikt diet kan med gott samvete njuta av läcker dryck tack vare dessa produkter. Det är inte enbart bantare som gagnas av Aromhusets bordsvattenaromer, utan samtliga som värdesätter ett sunt liv i frånvaro av socker samt onödiga tillsatser.

Köp dina bordsvattenaromer from Aromhuset via www.allt-fraktfritt.com.