Smak av melon från Aromhuset

En väldigt härlig smaksättare i det kolsyrade vattnet är Aromhusets melonsmak. Aromhusets essens Melon innehåller inget socker alternativt sötningsmedel men är ändå en explosion av exotisk sötma. Varje liten flaska räcker till hela 15 liter vatten!

Gillar du smaken av melon, men vill leva ett liv där intaget av socker samt artificiella sötningsmedel helst ska hållas nere, så är Aromhusets Melon något för dig. Varje essensflaska består av 30 ml arom och mäter alltså inte mer än 8 cm, likväl räcker den till att smaksätta ca 15 liter kolsyrat vatten ifall man följer de rekommenderade doseringsmåtten.

Gert Strand AB ligger bakom Aromhusets 16 smaker för kolsyrat vatten där Melon är ett exotiskt inslag. Samtliga smaker kan blandas tillsammans med varandra vilket skapar enormt många variationsmöjligheter. Doseringen genomförs antingen med flaskans kork som rymmer 3 ml, eller med medföljande pipett. Man måste inte hålla sig till de rekommenderade 2 ml per liter utan kan addera eller dra ifrån efter eget tycke.

Just Melon är en smak som tilltalar flera, det är en exotisk frukt med massor sötma och Aromhusets Melon smakar precis riktig melon. Den är god att blanda med Ananas, Banan alternativt Persika som är andra smaker ur Aromhusets sortiment.

Alla 16 essenser är framtagna för kolsyrat vatten, vi dricker idag hellre kolsyrat vatten än stilla och hellre smaksatt kolsyrat vatten än naturellt. Det visar försäljningssiffrorna av de kommersiella etablerade fabrikaten otvetydigt. Fastän detta är konceptet med smaksatt bubbelvatten ganska unikt, runt om i världen är det inte så lätt att hitta smaksatta bubblor.

Aromhusets essenser innehåller inget socker och inget sötningsmedel och är för den skull ett välkommet alternativ bland diabetiker, barnfamiljer som vill hålla nere sockerintaget, de som går på diet av typen Atkins och saknar goda smaker eller de som helt enkelt bara vill föra en aningen mer hälsosam livsstil. I dessa kategorier inkluderas nästan samtliga dagens medvetna personer vilket är anledningen till att försäljningen av Aromhusets essenser går så bra. Gert Strand AB, som ligger bakom Aromhuset, söker nu nya återförsäljare åt sina innovativa samt uppskattade aromer.

– Det finns ett relativt bra urval av smaksatt kolsyrat vatten i handeln, men variationen är ännu inte vad den borde vara, säger säljare Thomas Ström.

Smakstyrkan är också rätt så kraftlös i de kända fabrikaten men väljer man att smaksätta personligen med Aromhusets smaker så kan man påverka både smakblandning samt smakstyrka personligen, och skifta mellan smaker hur man vill, när man vill.

Om man därtill investerar i en egen kolsyremaskin så spar man en mängd dragande av flaskor till och från affären, och några slantar då flaskvatten idag är ofantligt många gånger dyrare än kranvatten. Vårt kranvatten är därutöver så pass rent och friskt att det är synd att inte utnyttja det. Också ur miljösynpunkt ligger det rätt i tiden att kolsyra hemma då transporterna av allt mineralvatten idag är en stor bidragsfaktor till samtliga miljöfarliga avgaser i atmosfären.