Smaksätt ditt bordvatten med Aromhusets lingon

Aromhusets bordsvattenarom lingon är en av tre nykomlingar i det rika utbudet av smaker för kolsyrat vatten, framställt av Gert Strand AB.

Gert Strand AB har försett livsmedelsindustrin med smaker sedan 1974, både i Sverige samt utrikes. Företaget, som har sin grund i Svedala, strax utanför Malmö i Skåne, har med hjälp av Aromhusets smaker för bordsvatten, vispgrädde, kaffe och läsk, haft enorma framgångar – inte minst bland människor som önskar minska på sitt intag av socker.

Alla Aromhusets produkter, inberäknat den nya bordsvattenaromen lingon, men med undantag för en del läskkoncentrat som innehåller ca 20 % socker mot vanlig läsk, är helt fria från både kolhydrater och kalorier. De ger ingen blodsockerpåverkan och är inte farliga för vikten på något sätt. Istället skänker de fantastisk smak åt vatten, kaffe och grädde/yoghurt/glass.

Aromhusets bordsvattenaromer är underbara att använda sig av i sitt hemkolsyrade vatten, många använder sig av kranvatten och en egen kolsyremaskin för att göra smakligt bubbelvatten, istället för att betala massor av pengar på färdiga bubblor. Med Aromhusets smaker erhåller man dessutom exakt den smak man önskar på bubbelvattnet! Det går också fint att droppa aromerna i färdigkolsyrat vatten.

Lingon är en smak som många svenskar beundrar. Dessa röda små bär som är så goda att äta under skogspromenaden frambringar nostalgi i många av oss. Lingonsmaken är enastående i vatten, inte för söt och mjuk, men heller inte sur eller bitter, utan exakt balanserad och en smak som älskas av samtliga från 0-110 år.

Alla Aromhusets smaker går därutöver att mixa med varandra! Lingon är en smak som skulle kunna gå väl ihop med t ex citron eller blåbär – smaker som redan finns i sortimentet.

Aromhusets bordsvattenaromer är mycket flexibla, de går både att kyla ner och hetta upp så man kan tillämpa dem inom bakning, glasstillverkning, isbitar, yoghurt och en massa övrigt. Blott fantasin sätter gränserna. Samtidigt som vispgräddearomerna är starkare i smak och ger färg åt grädden/yoghurten så är bordsvattenaromerna mildare och fullkomligt fria från färg. Detta gör att de känns naturliga för den som önskar nyttja dem för saker som just yoghurt och glass, men inte riktigt lika festliga som smaksättare till barnens födelsedagstårta.

När man ska mäta upp Aromhusets bordsvattenarom lingon så följer man samma instruktioner som man erhåller med samtliga andra bordsvattenaromer. Två ml arom är lagom för en liter vatten, en praktisk doseringspipett medföljer vid varje köp. Man kan även dosera med assistans av den lilla flaskans kork som rymmer 3 ml arom om man fyller den upp till kanten. Varje flaska innehåller 30 ml arom som räcker till 15 liter vatten ifall man doserar enligt anvisningar.

Mer information om Gert Strand AB, Aromhuset och samtliga smaker för kaffe, vatten och grädde finns att få på www.aromhuset.com.

Aromhusets bordsvattenarom lingon finns att införskaffa på www.allt-fraktfritt.com, precis som alla andra smaker ur utbudet.