Smaksätt ditt kolsyrade vatten

Vi är inte fullt nöjda med kranvattnet vilket märks klart på den enorma konsumtion av kolsyrat vatten. Samtidigt vill vi ha vi hälsosamma alternativ. Kranvatten vet vi ju är det allra nyttigaste man kan dricka, det är bara så komplicerat att motstå alla lockande alternativ.

Ramlösa och Loka har blivit riktiga storsäljare med sina smaksatta, kolsyrade vatten och människor släpar tunga 2-literflaskor till och från butikerna varje gång de är och handlar. När man äter vill man ha de friska bubblorna att rena munnen med mellan tuggorna och äger de fräsch smak av någon god frukt eller goda bär så är det hela självfallet ännu godare! Läsk är fullt med socker eller tveksamt hälsosamma sötningsmedel och en lång rad konserveringsämnen samt färgämnen – kemiska bomber, minst sagt, som man gärna undviker att föda sina barn med, och sig själv också för den delen. Det kolsyrade, smaksatta vattnet är ett förträffligt alternativ!

Med hjälp av en kolsyremaskin spar man både pengar och energi

Om man satsar på en liten investering av en kolsyremaskin för hemmet så kan man dra ner kostnaderna för det kolsyrade vattnet rejält. Själva kolsyremaskinen kan man finna för så lite som 600 kronor, men de kan även kosta några tusenlappar, beroende på vilken modell och vilka funktioner man vill ha. Dricker man stora mängder kolsyrat vatten tjänas dessa slantar in ganska kvickt och kolsyrepatronerna är inte speciellt kostsamma.

Eget bubbelvatten – med smak!

För att ge smak åt sitt kolsyrade vatten är det allra bästa alternativet Aromhusets bordsvattenaromer. De finns i 22 underbara smaker, fria från socker och sötningsmedel och onödiga, kemiska tillsatser. Så lite som 2 ml av Aromhusets vattenaromer är tillräckligt för att tillhandahålla smak åt en hel liter vatten så varje miniflaska på 30 ml är tillräckligt för hela 15 liter vatten! Sju av smakerna finns därutöver i generösa 270 ml-flaskor.

Det är busenkelt att portionera aromerna med assistans av de små flaskornas korkar, därutöver tar de upp så lite utrymme i köksskåpen att man med gott samvete kan köpa på sig alla favoritsmaker för att ha att variera med. Aromhusets bordsvattenaromer kan med favör även blandas för att ta fram nya kombinationer som passar perfekt för var persons unika smakspektrum.

Barnen tycker att kolsyrat vatten är roligt och dricker mer än gärna sitt upphällda vatten om det har bubblor och smak av någon mumsig frukt såsom banan, jordgubbe alternativt smultron. Som ett alternativ till saft samt läsk är hemkolsyrat vatten smaksatt med Aromhusets bordsvattenaromer utomordentlig – för stora som små.

Enorma framgångar med Aromhuset

Gert Strand AB heter det företag som ligger bakom Aromhusets populära produkter, företaget har sitt huvudsäte i skånska Svedala och etablerades år 1974. Utöver bordsvattenaromer framställer Gert Strand AB en lång rad övriga essenser, frukt- och ört oljor, smaker och aromer för matindustrin över hela världen. Eftersom det snabbt ökande intresset för lågkolhydratsdieter har intresset för Aromhusets kolhydratsfria aromer ökat och lett till rejäla framgångar.

Man kan kolla in hela Gert Strand AB:s utbud på www.allt-fraktfritt.se, här kan man också köpa på sig alla de bordsvattenaromer man anser verkar mumsiga, utan att betala för frakten!