Smaksätt ditt vatten med Svart vinbär

Aromhuset har lanserat en frisk smak av Svart vinbär som får många att förknippa med svensk sommar. Man doserar enkelt med flaskans kapsyl eller medföljande doseringspipett och avgör själv hur mycket smak man vill ha i sitt vatten. Utan vare sig socker alternativt tillsatser som färgämnen och sötningsämnen är Aromhusets essenser ett gott val för den som vill leva ett hälsosamt och naturligt liv, fyllt av underbara smaker.

Gert Strand AB lanserar smaken Svart Vinbär i sitt utbud av bordsvattenaromer. Svart vinbär är en fräsch och syrlig essens som verkligen piggar upp ens kolsyrade vatten.

Flera väljer idag att byta ut vanligt stilla vatten mot kolsyrat dito och sedan några år tillbaka säljs det mer smaksatt kolsyrat vatten i Sverige än neutralt. Genom att tillsätta kolsyra i sitt vatten får man en fräschare känsla i munnen, samtidigt som vattnet både friskar upp och släcker törsten på ett aningen festligare sätt än vanligt vatten. Kolsyra framhäver även smaker så bordsvattenaromer framhävs otroligt bra i vatten med tillsatt kolsyra. Bäst resultat får man ifall vattnet även är kallt.

Smaken av Svart Vinbär är syrlig samt uppfriskande och går att mixa med andra smaker ur Aromhusets utbud. Totalt sett finns det 16 smaker och exakt Svart Vinbär blandas med fördel med de andra bärsmakerna, hallon och blåbär, alternativt med citron för en riktigt syrlig smak som passar fint till maten.

I andra länder är det inte alls enkelt att finna kolsyrat vatten som är smaksatt, man har inte insett vilken skillnad lite smak medför för dryckesupplevelsen. På sin höjd kan man finna kolsyrat vatten med smak av citron i utlandet, men med hjälp av Aromhusets 16 smaker kan man växla i nästintill oändlighet. Svart Vinbär är även en frisk och syrlig smak, i stil med citron, men är lite mer spännande för smaklökarna med sin somriga bärsmak.

En mycket bra aspekt med Aromhusets essenser är att de varken innehåller färgämnen, socker eller sötningsmedel. Därmed passar de alla som försöker dra ner på sitt sockerintag – diabetiker, barn, dietföljare, eller de som bara försöker dra ner på artificiella substanser men samtidigt tycker om goda smaker.

Doseringen är enkel, aromflaskans kapsyl rymmer 3 ml, 1 ml arom per liter vatten ger ca samma mängd smak som de smaksatta, kolsyrade dryckerna man handlar i butik och 2 ml ger konkret och fruktig smak. Vill man ha riktigt mycket smak så tillsätter man mer tills man själv anser att det är lagom.