Smultronvatten som får barnasinnet att vakna till liv

En av Aromhusets tre nya smaker för kolsyrat bordsvatten är Smultron. Succén fortsätter för Gert Strand ABs bordsvattenaromer och utbudet växer. Bortsett från de tre nya vattenaromerna tillkommer även två nya smaker för grädde. Att Strands smaksättare inte har några kalorier eller kolhydrater bidrar säkerligen till framgångarna, men det råder ingen osäkerhet om att aromerna är värda all uppmärksamhet.

Aromhusets smultron för en åter till barndomens sena somrar. Man promenerade ut i skogsbrynen eller till vägkanterna för att plocka på sig dessa naturens smågodis. Traditionen innebar att man skulle trä de små smultronen på strån, men ofta hann de inte så långt utan åkte ned i glupska barnamagar på vägen. Smultronen, som ser ut som mindre jordgubbar, har en mycket söt och len smak som framför allt gillas av barn. Dock inte nämnt att smultron inte skulle fånga vuxnas entusiasm, en tydligare smak av sommar, sol och växtlighet får man eftersöka.

Att hälla i sig kolsyrat vatten med smak ersätter vanligt, slätt vatten och smaklöst bubbelvatten mer och mer. Varför intaga tråkigt när man kan intaga roligt? De färdigsmaksatta vattensorterna som finns ute i butikerna kostar massor i jämförelse med kranvattnet I hemmet, ändå går försäljningen strålande! Kranvattnet är det hälsosammaste vatten man kan få tag på i Sverige, rent och fräsch samt kristallklart. För att pigga upp det lite gör man förståndigt i att införskaffa en kolsyremaskin.

En kolsyremaskin går att få tag på för under tusenlappen och kolsyrepatronen räcker till många liter. Om man sannerligen uppskattar kolsyrat vatten så är det här en begåvad investering. Man får färskt bubbelvatten, med precis den mängd bubblor man vill. Med Gert Strand ABs smaksättare får man till på köpet just den smak man vill, om det nu råkar vara just nykomlingen Smultron, exotiska Cherimoya eller klassiska Citron. Hela 23 smaker ryms inom Strands sortiment, alla med sin speciella smak och beundrarskara.

De övriga 2 nykomlingarna under varumärket romhuset är Lingon och Pepparmint. Ännu ett älskvärt, svenskt bär, och en aningen mer våghalsig smaksättare för bubbelvatten.

En pava av Aromhusets bordsvattenaromer rymmer 30 ml, det är mindre flaskor det handlar om. Fastän sin lilla mängd så räcker flaskan till att smaksätta hela 15 liter kolsyrat vatten så kostnaden per liter är mycket liten. Har man ingen kolsyremaskin går det bra att droppa de goda essenserna i smaklöst kolsyrat vatten om man önskar.

Man doserar bordsvattenaromerna med flaskornas kork, 2/3 är lika med 2 ml som är tillräckligt till 1 liter vatten. Man kan även nyttja sig av den medföljande pipetten som är särskilt behändig när man önskar dosera mindre mängder vatten.

För att inhandla Aromhusets Smultron, eller något annat ur Aromhusets serie så gör man så billigast direkt från Gert Strand ABs egen webbshop www.allt-fraktfritt.com. Här listas alla smaker ur alla serier. Driver man ett företag och vill handla större flaskor finns några smaker att finna i 270 ml-flaskor med pumpkork.

Gör dig personligen en service och smaka Aromhusets bordsvattenarom med smak av Smultron, slut ögonen och dröm dig tillbaka till barndomens somrar och samtliga små smultronställen de kantades av.