Sött och smakrikt bubbelvatten med Aromhusets Persika

En persika har ett orangefärgat kött, är en söt stenfrukt som har ett hölje som är ludet, och har en rejäl kärna i mitten. Persikoträdet trivs i ganska varma klimat som i länderna runt Medelhavet, men kan dessutom odlas i södra Sverige och Danmark om förutsättningarna är fördelaktiga. Trädet är tämligen litet och har en maxhöjd på ca 6 meter, det bär blommor på våren, mellan februari samt april, som sedan utvecklas till de goda, saftiga frukter vi så väl känner till.

Smaken av persika är mycket omtyckt i mycket, allt från te till kräm, saft, juice, glass eller drinkar – allt blir gott med persika! Aromhuset är ett märke som framställer essenser åt kolsyrat vatten. Dessa essenser är fria från socker samt kemiska preparat, men skänker rik och härlig smak åt ens bubbelvatten. Samtliga Aromhusets essenser smakar som de ska och kan blandas med varandra efter egna önskemål. Persika är en av 16 smaker från Aromhuset och är väldigt god ihop med bl a Äpple, Citron alternativt Banan beroende på ifall man gillar sötma eller syrlighet. Persika är naturligtvis oerhört god helt på egen hand med.

När man doserar essensen i vatten rekommenderas man att ta ungefär 2 ml smak åt en liter vatten, smakerna är högkoncentrerade och varje flaska består av 30 ml, så med angivna rekommendationer räcker varje liten flaska till ungefär 15 liter vatten. Smaken kommer till sin fulla rätt i kallt, kolsyrat vatten som har doserats en stund innan intag. Vi måste ju få i oss tillräckligt med vatten varje dag och med Aromhusets essenser ihop med en aning bubblor blir det både gott samt enkelt.

Man kan blanda Aromhusets essenser i kolsyrat vatten från affären, men det går minst lika fint att ha i vatten som man med en sodastreamer har kolsyrat hemma. Det är därtill ett miljövänligare alternativ som också är snällare mot plånboken genom att man slipper bidra till onödiga transportutsläpp och relativt kraftiga överpriser. Vattnet i våra svenska kranar håller väldigt god kvalitet och är i mångt och mycket bättre än något annat vatten, så genom att använda sig av det spar man sina pengar, miljön och gör samtidigt hälsan en tjänst.

Svenskar dricker otroligt mycket kolsyrat vatten, och än mer av smaksatt kolsyrat vatten. Vi vill ha ett trevligt alternativ som inte skadar hälsan, men som är roligare än vanligt, stilla samt smaklöst vatten. Aromhusets essenser är sockerfria och innehåller inga kalorier. De är också fria från sötningsmedel som ger konstiga bismaker och färgämnen och passar därmed dagens moderna samt hälsomedvetna personer.

Man kan även låta barnen njuta av välsmakande bubbelvatten utan att bekymra sig över hål i tänderna alternativt onödiga sockerchockar, i sortimentet finns till och med några smaker som är speciellt framtagna för just barnen. Persika, med sin söta, mjuka smak, är dock också en essens som lämpar sig enormt väl för barnens smaklökar.