Behandla gräs och tak med en dunk gti som gör det lätt att bli av med mossa

Att hantera gräset och taket mot mossa tar tid och kostar pengar. Men du kan sannerligen tillvarata på både tid samt pengar ifall du väljer dunk gti som gör det så avsevärt enklare att fördela och som dessutom drar ned på behandlingstiden. Det här är en slags ejektorflaska som är lätt att använda sig av då man vill fördela järnsulfat över gräsmattan alternativt på taket.

På allt-fraktfritt.se finns en god bild som visar en dunk gti, kallas ejektorspridare där.

Dags att ta tag i mossbekämpning på gräsmattan

Det är inte så underligt att det finns de som alls inte tar hand om mossan på gräset. Då man tänker sig att man tvingas ge sig ut och riva bort mossa och göra en massa annat ansträngande så möjligen man helt enkelt låtsas som att det regnar järnsulfat och glömmer det hela till nästa år.

Men med dunk gti så har man en mossa gti (järnsulfat 288 gram, resten vatten upp till 1 liter, man kan mixa själv för småpengar eller köpa färdigt) som är så fantastiskt lätthanterlig. Man behöver ju bara ansluta slangen till dunken som har ejektorspridare. Vattnet som kommer från slangen blandas med dunkens innanmäte på ett väldigt smidigt sätt. Ni sprayar på och går ut över gräset för att bli klar på nolltid!

En ejektorflaska gör att det faktiskt blir underhållande att processa gräset innan gödsling och odling. Detta kan man sedan repetera till hösten för att hålla mossan i schack. Därtill så kan man hushålla en hel del pengar på att avstyra dyra produkter som inte alls skänker samma användarvänlighet.

Spara ejektorflaskan och blanda gödning med vatten samt spruta ut lika lätt. Eller andra medel som alg & Mögeltvätt, Fulstopp, Bensaltensid, tvättmedel. Vanligt tvättmedel för kläder, använt till biltvätt gör bilen renare än något bilschampo.

Taket är fullt av mossa, vad kan du göra åt det?

Det är inte bara gräset som drabbas av mossa. Man kan också behöva en Tak gti, Takrengöring Turbo alternativt Fulstopp Turbo för att bestyra med takrengöring. Här får man även bra tillämpning av att kunna spraya mer lösning då man använder sig av slangen och dunk gti. Det blir bra mycket säkrare då man kan stå på en position alternativt en skylift och spraya upp på taket istället för att klättra upp och ejakulera uppifrån och ner.

Man kan göra mer än bestrida mossa med en god spridardunk

När man är klar med järnsulfatbehandlingen så kan man använda en ejektorflaska till andra saker. Det går exempelvis att fylla med rengöringsmedel (Bensaltensid dödar all påväxt samtidigt, Yes funkar för bara rengöring, det finns mer) för att tvätta huset utvändigt eller måhända sköta gångar som har blivit jordiga samt leriga. Har man långa plank så är det praktiskt att kunna spraya utan någon större ansträngning.

Man kan också förvalta gödningen som följer mossbekämpningen med det här verktyget. Därför skall man spara ejektordunken år från år. spridarramp shoppa. Den stora fördelen med dunk gti är att man kommer åt större ytor på så kort tid. Detta har man ju användning av i olika situationer så det här är en produkt som är mycket bra att ha hemma i förrådet.

Om det är så att du ej är säker på ifall du klarar blandningen själv så är det bra att ha en dunk som gör jobbet åt dig. På detta vis så behöver du inte klura på om du har gjort för mycket alternativt för lite. Du vet att det blir helt lagom och det är bara att fortskrida med behandlingarna för att få en vacker trädgård och ett tak utan mossa.