Bör man använda sig av ejektorflaska eller spridarbom?

Att jobba I trädgården kan både vara lättsamt och träligt. Oavsett ifall man är i trädgården därför att man vill eller för att man måste så kan det vara bra att betänka ifall man ska använda sig av en spridarbom alternativt en ejektorflaska därför att med järnvitriol processa mossa i gräsmattan.

järnfosfat

Så lätt med spridarbom mot mossan som växer i gräset

Anledningen till att många väljer en spridarramp som man fäster på vattenkannan därför att därpå lätt kliva omkring på gräset är att det här funkar bra på mindre ytor. Ifall man har en mindre trädgård som man vill bearbeta med det järnsulfat mossa icke klarar av så kan det gå lika bra med spridarbom som med en behändig mossa GTI flaska.

Enkelt är ett nyckelord eftersom det är fantastiskt viktigt att man gör något åt mossan före man tar tag i nästa del med gräsmattegödsel. Ifall det blir för svårt att hantera mossan i gräset så kan det slutligen bli så att man av ren lathet börjar svamla om att den I själva verket är rätt förnäm som den är och att man likväl vill ha en naturtomt.

Fördelarna med en ejektorflaska är otaliga samt attraktiva

Med enorm tomt så kan man ju inte anföra att spridarrampen är det bästa alternativet då man kommer att behöva fylla på vattenkannan och blanda järnsulfat med vatten många gånger för att dölja hela gräset. järnsulfat gräsmatta. Även ifall spridarbommen är användbar och ger god spridning så kan det kännas lite omständligt att oupphörligen springa och ladda på med mer blandning.

Med en ejektorflaska som den man får med mossa GTI så är det så att man kopplar till trädgårdsslangen för att efteråt låta blandningen ske i själva flaskan. På så vis så kan man kliva runt på stora ytor och få mer gjort på kortare tid. Det här är ju den perfekta lösningen för dig som inte tycker att det är så vidare kul att hålla på med gräset.

Kom ihåg att du kan dela trädgårdsarbetet med andra

Vad du ska välja kanske likaså beror en aning på ekonomi men det ska sägas att det ej kommer att kosta så mycket mer med ejektorflaskan trots att den ger en så behändig lösning. En spridarbom kan man ju använda flera gånger, och faktum är att många väljer att komplettera ejektorflaskan med bommen till vattenkannan. På så vis så kan man ju få ytterligare personer i arbete i trädgården.

En sak är säker och det är att man varje gång behöver ha bra redskap därför att klara av arbetet med gräset. Om man inte har en bra vattenkanna med tillbehör så blir det enkelt tröttsamt. Det är relevant att ha en vattenslang som kommer åt I hela trädgården därför att gti dunk ska funka.