Saigonkanel – hjälper dig mot bättre resultat för styrketräningen

Skulle du bli nyfiken om du fann en substans som ökade muskelmassan vid träning, och som samtidigt ökade fettförbränningen tack vare att kroppens blodsockermetabolism skruvades upp? Det finns faktiskt en sådan substans – och den är helt naturlig och i stort sett fri från bieffekter, nämligen Saigonkanel! Gert Strand AB lanserar nu sin egen Saigonkanel – så vet du att den kanel du handlar är av högsta kvalitet.

Den ultimata kanelen kommer från det vietnamesiska höglandet

Gert Strand AB lanserar nu sin egen Saigonkanel – eller vietnamesisk kanel, som den också kallas. Saigonkanel kommer ursprungligen från det centrala höglandet i Vietnam och inte alls från området runt den sydliga staden Saigon. Saigonkanel är tätt relaterad med Kassiakanel som är den typ vi vanligtvis finner i vår dagligvaruhandel, men besitter betydligt kraftfullare hälsofrämjande egenskaper. bantning afrikansk mango.

Vietnamesisk kanel förhöjer insulinkänsligheten

Det har länge talats om att kanel tenderar att utjämna blodsockernivån i kroppen – att man vid ett dagligt och regelbundet intag av kanel (vilken som helst) slipper de värsta blodsockertopparna och -dalarna eftersom kanelen förhöjer insulinkänsligheten. Man har experimenterat en del med kanel och diabetes och de flesta studier visar på att diabetiker gagnas av att äta mellan 2-6 gram kanel per dag, många kan efter ett tag till och med addera mindre insulin är vad som föreskrivits från början (detta ska emellertid alltid ske i konsultation med doktor efter utförliga tester har gjorts!).

Kanel bygger muskler

När det gäller styrketräning har man i bodybuildingsammanhang upptäckt att ett tillskott av upp till 4 gram Saigonkanel per dag gynnar muskeltillväxten, musklerna blir helt enkelt mer angelägna att samla energi om det finns ett kontinuerligt intag av kanelaldehyd – den verksamma substansen i Saigonkanel – i systemet.

… och bränner fett!

Det är emellertid inte bara åt muskeltillväxt som den vietnamesiska kanelen är så intressant, den visar sig även ha gynnsam följd för de som vill bränna fett. Ofta går dessa egenskaper inte ihop, men komplexiteten i den vietnamesiska kanelen skapar dessa enastående förutsättningar. Fettförbränningen stimuleras i förbindelse med att insulinkänsligheten ökas, mindre insulinutsöndring medför att blodsockret tas upp långsammare av fettcellerna och tack vare kanelens förbrännande egenskaper hinner mycket av glukosen förbrännas innan inlagring i fettcellerna sker. Den som vill gå ner i kroppsfett och samtidigt öka i muskelmassa har allt att vinna av en daglig dos av Saigonkanel

Flertal stora fördelar med ett dagligt intag av Saigonkanel

Kanel, och i synnerhet Saigonkanel, skänker en lång rad andra vinster, utöver sådana som har med blodsocker, vikt samt muskeltillväxt att göra:

• Antiinflammatoriska egenskaper

• Antioxidantiska egenskaper

• Sänker värdet av det dåliga kolesterolet

• Sänker blodtryck

• Anticarcinogent

För mycket kanel är inte bra, ämnet kumarin kan vid överdriven konsumtion medföra leverproblem, men en dos på 2-4 gram per dag ger enbart positiva effekter för hälsan och formen.

Köp kvalitetssäkrad Saigonkanel från Gert Strand AB

Saigonkanel påminner om ordinär lågpriskanel ur många aspekter men den främsta, tydliga skillnaden ligger i att Saigonkanel är rikare på både doft och smak, så mindre dos behövs för att uppnå samma smaknivå. Detta gör att det lite högre priset på Saigonkanel mot vanlig kanel enkelt motiveras, i synnerhet med tanke på dess fördelaktiga egenskaper. Den vietnamesiska kanel som säljs genom Gert Strand AB är av bästa sort – och jämt fräsch. Du finner Gert Strand AB:s Saigonkanel på www.allt-fraktfritt.com.