Saigonkanel och ketos

Har du, som så många andra, upptäckt fördelarna med ketogena dieter såsom LCHF och Atkins? Att kunna äta sig mätt på goda saker och ändå tappa i vikt är för många ett drömscenario som blir riktigt tack vare den ketos som kroppen försätts i när den inte får i sig kolhydrater. Somliga har tufft för att hamna i ketos hur oerhört de än anstränger sig, vanligen därför att deras insulinkänslighet är låg – då är det dags att prova Gert Strand AB:s Saigonkanel!

Vad är Saigonkanel?


Kvalitetskanel från Vietnam genom Gert Strand AB

Saigonkanel är närbesläktad med Kassiakanelen, som är den sorten vi hittar i de flesta matvarubutiker. Saigonkanel är dock avsevärt rikare gällande såväl smak som goda egenskaper än vad lågpriskanelen är – samt svårare att få tag på. bantning med naturdiet
. Nu blir det dock plötsligt lättare att få tag på kvalitetssäkrad vietnamesisk kanel, därför Gert Strand AB inkluderar denna enastående krydda i sitt sortiment.

Saigonkanel växer i centrala Vietnam, någorlunda långt från Saigon trots sitt väletablerade smeknamn, och besitter fantastiska egenskaper ur oerhört många olika perspektiv. Ett av perspektiven är att vietnamesisk kanel stöder kroppen att sikta mot ketos genom att lyfta insulinkänsligheten och bilda balans i systemet. Att det skulle vara något så enkelt som exakt kanel för att åstadkomma denna lilla knuff var det troligen inte många som gissade, men djupdyker man lite i ämnet så blir det så småningom mycket självklart.

Höjer insulinkänsligheten

Kanel har länge ansetts hälsosam, för diabetiker särskilt, därför kanel balanserar blodsockervärdet, man slipper de västa topparna samt de djupaste dalarna. Nu visar det sig att just Saigonkanel ger dessa effekter mångfalt.

Saigonkanelens fördelar i kampen mot fettet

Om man är en ordinär konsument som äter lite av varje, dvs. att man inte tillskriver sig någon särskild, kolhydratsreducerad diet, så har man fortfarande allt att vinna på ett kontinuerligt intag av Saigonkanel. En undersökning visar att Saigonkanel kan accelerera förbränningen av blodsockret i fettcellerna upp till 20 gånger normal hastighet, samtidigt som samma kanel öppnar upp i musklerna åt energin att träda in. Saigonkanel stöder kroppen att bränna loss fettmolekyler från fettvävnaden samtidigt som den assisterar energin att ta sig in i musklerna. Bättre hjälp att komma i form hittar man inte i någon kemisk medicin.

Hur får man i sig Saigonkanelen?

Med tanke på att Saigonkanel innehåller en ganska hög halt av kumarin som är ett giftigt ämne och vid extrem överdosering kan medföra leverproblem, så rekommenderas man att maximalt äta fyra gram vietnamesisk kanel per dag. Möjligtvis kan man öka dosen något om man är storvuxen. Så lite som ett gram har visat sig ge god verkan för att försättas i ketos, så det bästa är om man kan prova sig fram till en dos som känns lagom åt en själv.

Kanel är gott på massor av saker, det är ju trots allt för smakegenskaperna som kanelen är känd för över hela världen. Ha en aning vietnamesisk kanel i kaffet så får du en ny dynamisk upplevelse. I kötträtter och efterrätter är kanel likaså en given ingrediens.

Köp Gert Strand AB:s exklusiva Saigonkanel på www.allt-fraktfritt.com.