Sikta mot ketos med vietnamesisk kanel

Vietnamesisk kanel visar klara tendenser på att slunga in en i ketos om man infört en kolhydratreducerad diet typ LCHF, Atkins eller Dukan. Många har svårt att åstadkomma ett stabilt läge av ketos och det antas vara på grund av låg insulinkänslighet, men med hjälp av Saigonkanel uppnås det önskvärda tillståndet raskt och effektivt. Gert Strand AB släpper nu en prisvärd och högkvalitativ vietnamesisk kanel för dig att inbegripa i den dagliga kosten.

Allt fler testar dieter som LCHF samt Atkins, vanligtvis för att gå ner i vikt. LCHF står för Low Carb High Fat och går ut på att man ska minska sitt intag av kolhydrater. Det finns skilda nivåer av detta såklart, men människor mer målbilden att mista fettmassa vill reducera sitt kolhydratintag så pass mycket att de hamnar i ketos. Ketos i sin tur är ett läge där kroppen istället för glukos – som ju inte finns i blodet ifall man utesluter alla, eller näst intill alla kolhydrater – tvingas producera egen energi av proteiner samt fett. Denna energi kallas ketoner. Ketontillverkningsprocessen höjer fettförbränningen och man går snabbare och smidigare ner i vikt.

Ketos uppstår i regel ett par dagar efter att man skurit bort alla kolhydrater ur sin kost, man äter däremot ohindrat av fett och protein. Övergångsstadiet kan vara mödosamt, men det är för att kroppen måste ställa om sin bantning illamående
metabolism och de besvärliga bieffekterna avtar efter en vecka eller två och det är de första dagaran som är jobbigast.

Det finns folk som upphör med sitt kolhydratintag och ändå inte tycks hamna i ketos, de provar med ketosstickor och väntar på den ökända dåliga andedräkten som kommer med ketos, men ingenting sker. Kanske beror det på låg insulinkänslighet. Kroppen utsöndrar för mycket insulin för att den ska uppgå i ketos vilket är negativt för kroppen på åtskilliga vis.

Fler och fler personer med denna komplikation har insett att kanel är vad som krävs. Efter enbart någon dag med ett kaneltillskott i dieten slungas de in i ketos och ligger därefter stabilt i ketosläge så länge kanelen är ett dagligt inslag i kosten.

Gert Strand AB säljer den mest kraftfulla Saigonkanelen

På Gert Strand AB blev man nyfiken och utförde tester och det visar sig att det är den vietnamesiska kanelen som är den ultimata för att fort försättas i ketos. Den innehåller ett markant högre värde av den hälsofrämjande substansen kanelaldehyd än Kassiakanel, som är den kanel vi hittar i varuhusen.

Vietnamesisk kanel är fulladdad med smak, färg och doft, och har flertalet fantastiska egenskaper som gynnar fysisk välbefinnande. Frånsett att den är verkningsfull för att få lågkolhydratare att hamna i balanserad ketos, så har den visat sig vara ett fenomenalt tillskott åt viktnedgång i allmänhet då den ökar insulinkänsligheten och därmed likaså minskar inlagringingen av energi i fettvävnaden. Om man styrketränar är Saigonkanelen – som den också kallas – fördelaktig för muskeluppbyggnad och därutöver är substansen både antibakteriell som antiinflammatorisk, anticarcinogen och sänker både blodtryck och nivån av dåligt kolesterol.

Det går alldeles strålande att substituera vanlig kanel med vietnamesisk, denna mustiga kryda är god i morgonkaffet – något som skänker kroppen en stadig kickstart ur fettförbränningssynpunkt.

Handla din Saigonkanel från Gert Strand AB genom hemsidan www.allt-fraktfritt.com, så är du säker på att du får färsk, högkvalitativ kanel från det vietnamesiska höglandet.