Snabbare muskeltillväxt med Vietnamesisk kanel

Ett dopingmedel bland bodybuilders som är relativt typiskt men livsfarligt är insulin. Nu visar det sig att kanelaldehydladdad vietnamesisk kanel ger en liknande tillväxt i muskelmassa – fast utan farliga bieffekter. Gert Strand AB lanserar nu sin egna vietnamesiska kanel av hög kvalitet till konkurrenskraftigt pris.

En naturlig muskelfrämjare

Att kanel, och speciellt Saigonkanel, har hälsofrämjande egenskaper har vi länge känt till. Denna mustiga krydda har antiseptiska och konserverande egenskaper som folk har utnyttjat i årtusenden, men på senare år har man insett att kanelen äger ännu fler egenskaper som gagnar människors välbefinnande – och den nyaste upptäckten är Saigonkanelens potential att öka muskelmassa vid träning.

Visst är det så att muskler växer när man tränar och äter enligt konstens regler, men det finns flera saker som man kan åstadkomma för att boosta processen. Anabola steroider, testosteron och insulin är vanliga dopningsmedel för att upprätta omfångsrika muskler, men alla medför de stora hälsorisker och är ofta beroendeframkallande. Det är acceptabelt att vilja bygga muskler, men det bör ske på ett hälsosamt vis och det är här kanelen kommer in i bilden.

Anabolt och katabolt på samma gång

Insulin är ett anabolt hormon som gynnar celltillväxt – vid träning går energin in i musklerna, och när man inte tränar lagras överskottsenergin i fettvävnad. Insulinet låser upp cellerna för att dessa ska klara av att mottaga energin som kommer in via mat, dryck och tillskott. Nu handlar det inte om insulin som muskelbooster, utan om vietnamesiskt kanel, men insulinexemplet demonstrerar ungefär vad även kanelen gör i kroppen på en människa som tränar mycket styrketräning.

Samtidigt som Saigonkanel ger ökning åt muskeltillväxten hos någon som tränar, så minskar den också fettdepåerna. Det finns få övriga ämnen som samtidigt får dessa resultat med tanke på att det mesta man kan stoppa i sig antingen är anabolt (uppbyggande) eller katabolt (nedbrytande). Kanelen är både och, just på det sätt som är eftersträvansvärt.

Vietnamesisk kanel håller blodsockret i balans

Att kanel i allmänhet har blodsockerbalanserade egenskaper har forskarna känt till i årtionden, diabetiker rekommenderas inte allt för sällan ett dagligt intag av kanel för att hålla blodsockret i schack – som en av flera preventiva åtgärder förstås. Samtidigt som blodsockret balanseras ökas även förbränningen av detsamma och enligt en del undersökningar kan oerhört stark kanel skruva upp förbränningen tjugofallt!

Vietnamesisk kanel är den ultimata

Det verksamma ämnet i kanel heter kanelaldehyd och finns i högst dos i extrakt från vietnamesisk kanel – upp åt 25 % av dess essentiella olja består av kanelaldehyd! För högst verkan utan att riskera förgiftning av ämnet kumarin, som likaså finns i kanel, kan man välja en daglig dos på upp till fyra gram Saigonkanel.

Kickstarta dagen med hjälp av Saigonkanel!

Kanel är otroligt utsökt i morgonkaffet, en bättre start på dagen – ur förbränningssynpunkt – än en kopp kaffe med kanel, följt av en hastig promenad på åtminstone en halvtimme och därefter en bastant, men kolhydratsfattig frukost, går inte att få.

Den som lever kolhydratssnålt får ännu fler fördelar av Saigonkanelen då den också visar tendenser till att främja ketos. jojo bantning wikipedia
.

Handla din kvalitetssäkrade Saigonkanel från Gert Strand AB på www.allt.fraktfritt.com!