Gör din egen slush med slushmugg som du enkelt ställer in i frysen under varma sommardagar

När det är sommar vill vi hela tiden ha någonting svalkande att dricka En slush kan vara exakt det som gör att man får ny vällust samt ork igen, men det är ju ej ständigt som man har lust att gå till ett kafé med stor slush maskin därför att erhålla drycken. Istället så kan man bringa en egen slush mugg som i grund och botten funkar väldigt likt en slushmaskin.

slush

Blanda din egen slush med goda slush koncentrat som finns online

Ifall du bara har en slush mugg som är till för att blanda den goda is-drinken i så kan du också bringa slush koncentrat (finns på allt-fraktfritt.se samt Tradera) som du blandar i muggen. På så vis så behöver du inte krångliga slush recept. Det är bara att blanda ihop enligt instruktionerna och sedan ställa i frysen.

Hemmagjord slush är bra på otaliga sätt och vis. Du har ju full koll över vad som finns i muggen och det är klart att du sparar pengar på att göra egen slush-dricka. Det enda som man måste fundera på är att när man väl har sugit i sig de sista isbitarna så är det slut och man får börja om från början. Det kan således vara smart att ha många slush muggar så att man kan bjuda vänner samt familj på slush utan att ha en faktisk slushmaskin.

OBS: en slushmugg måste stå upp när man fryser den, för att fungera. Vet man inte detta och lägger slushmuggen ner under infrysningen kan man tro att muggen ej fungerar.

Så läckert med bitar av frukt i och andra innovationer

När du väl blir bättre på att blanda egna drycker med slush mugg så kommer du att inse att man kan göra en hel del med den här tekniken. Med slushkoncentrat så får man grundsmaken som man vill ha men det finns intet som hindrar att man lägger till ingredienser som exempelvis små bitar av bär.

Tänk på att man ska kunna intaga slushen med sugrör. Om man lägger till saker som fastnar i sugröret så blir det icke kul att dricka den här isdrycken. Man kan behöva en mixer för att mala ned till korrekt konsistens innan man blandar ihop med vatten samt koncentrat.

Konsistensen är väsentlig och det är följaktligen som massor föredrar att dricka slushen från maskin. Men med en bra kopp som är till för att frambringa den finfördelade isen så kan man få samma verkning samt smak. Den enda nackdelen är ju som sagt att det enbart blir en mugg men det här kan även ses som en fördel för den som med egen maskin hade druckit för mycket söt isdricka!

Kan man dricka is-drinkar året om eller är det här en sommardryck?

Har man en egen slushmaskin i form av en mugg så kan man förstås producera slushen precis när man känner för det men de flesta håller nog ändå med om att detta är en dryck som gör sig bäst under sommaren. recept på slush. Det är ju då som det blir så varmt att man behöver något iskallt samt läskande för att fortsatt kunna tänka på normalt vis.