Slushkoncentrat med smak av klassisk Cola

Hemmagjord slush

Sorbet, fryst yoghurt och slush är något som de flesta av dagens glassmaskiner kan göra. En bristvara ute i handeln är dock koncentrat för att producera riktigt goda slush – fram till nu. Gert Strand AB har med sitt populära smakkoncept Aromhuset tagit fram en ljuvligt härlig och uppfriskande smak menad särskilt för slush. Detta slushkoncentrat heter Aromhuset Cola Slush Koncentrat och fungerar i samtliga skilda typer av slushmaskiner – oavsett fabrikat eller modell.

Aromhusets Cola Slushkoncentrat

Aromhusets slushkoncentrat smakar alltså cola och kan på bästa sätt jämföras med danska Jolly Cola – en söt, uppfriskande smak som i stil med vanlig Coca-Cola, om än kanske snäppet sötare. Varje flaska koncentrat består av 500 ml och rekommenderad dosering är 1+5, alltså en del slushkoncentrat och fem delar vatten.

En enorm hit bland barnen

Få saker är så goda och uppfriskande som slush och Aromhusets slushkoncentrat fungerar lika förträffligt att nyttja i organiserad verksamhet som för personligt bruk. Det finns några olika varianter på namnet, en del kallar denna isdryck för Slush Ice, medan andra vänder på det och kallar det Ice Slush, men enbart Slush är likaså vanligt.

Det är en förfriskning bestående av krossad is och denna is är nämligen smaksatt med en olika söta och friska aromer smak. Den vanligaste smaken är just Cola, men likaså skilda frukt- och bärsmaker i likhet med glass, som jordgubbe, banan, apelsin samt blåbär är omtyckt. Ifall man handlar en slush på ett ställe där det finns många skilda smaker att välja bland kan man vanligtvis be att få mixa olika smaker och får då också en flerfärgad slush – i synnerhet barn brukar vara helgalna efter slush, för det både smakar underbart och ser helfestligt ut!

Vanliga platser som ofta serverar eller säljer slush är nöjesparker, lekinrättningar, stora varuhus, kaféer, godisbutiker m.m. Smaken av en slush är livlig, på ett uppiggande vis. Det påminner en aning om läsk, men i frånvaro av kolsyra, och kallare; Det är tämligen likt saftis, men i mjukare, drickbar form.

Gör egen slush utan slushmaskin

Man kan producera egna slush hemma, utan glassmaskin, perfekt för den slushsugne som inte vill investera i en maskin utan att vara säker på att den kommer att användas regelbundet. Vill man prova att producera en egen slush kan man gå tillväga såhär:

• Djupfrys en bägare över natten så att den är helt genomfrusen.

• Fyll bägaren med slushmix och rör om ordentligt tills mixen blir som krossad is i konsistensen.

Det känns som magi att göra egen slush på detta vis, men det funkar fullständigt utmärkt! Så länge temperaturen på bägaren är riktigt iskall så funkar det perfekt.

Vill du prova att producera egen slush hemma, eller driver du möjligtvis redan en verksamhet som har slushmaskiner och letar efter bättre/mer prisvärda slushmixfabrikat? Då är du välkommen att prova Aromhusets nya slushkoncentrat Cola, den finns att införskaffa på www.allt-fraktfritt.se.

Aromhuset ger smak åt Sverige

Aromhuset säljer sedan tidigare också med stor framgång aromer åt kaffe, läsk, bordsvatten och vispgrädde. Flertalet av dessa är fria från såväl socker som sötningsmedel vilket har medfört stor efterfrågan. Alla Aromhusets koncentrat finns att köpa på Gert Strand AB:s fraktfria webbplats allt-fraktfritt.se.