Allt-fraktfritt.se är en online-butik som nu utökats med ett lägga av med att tobaksröka sortiment bland annat med den populära Shake N´ Vape smaken Arrak.

Svensk FillUp e-vätska med smak av Arrak – smakar som arrak Punsch eller arrak konfektyrer och kakor lanseras av Gert Strand AB i Ebutiken allt-fraktfritt.sese.

Fillup

E-juice hälls i förångaren i e-cigg och värms till ånga, som rökas utan tobaksrökens farlighet. Shake N´ Vape systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och smak hen vill.

Denna Arrak Shake N´ Vape är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. Sen tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att erhålla önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. Shake N´ Vape heter Shake N´ Vape eller Shortfills på engelska.

Det nya sättet att lägga av med att röka tobak är med e-cigaretter. Rökaren byter tobaksrök med nikotinhaltig ånga, mestadels med smak.

E-cigg har ökat explosionsartat, det finns idag e-cigarettbutiker i de flesta städer, för av tobaksrök dör 50% av rökarna.

Mängder av smak kan sättas till e-juice för att vejpas.

Aromer av fruktblandningar, nötter, kakor, diverse sorters karameller, pepparmint och örter är vanliga.

som svensk punsch eller arraksbullar är hur Arrak – smakar som arrak Punsch eller arrak konfektyrer och kakor smakar. Svensk kvalité baserad på 40 års kunskap är något vi tror behövs på e-juicemarknaden säger vd Gert Strand.

En engelsk e-juicetillverkare har köpt smaker från oss i flera år. Med hjälp av våra aromer med ren och smaskig smak expanderade vår kund i UK stort.

Vi vill gärna leverera till e-cigarettbutiker i Sverige, webbshoppar och postorderföretag. Kunder som vill ha egna varumärken kan erhålla det.

TDP godkända nikotinbaser med skilda PG/VG blandningar finns för leverans. Gert Strand AB beställer nikotinet i Europa i en 100% ren kvalité.

Detta nikotin har så stor renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det vanliga kinesiska nikotinet. Smaken på ångan från e-vätskan blir som bäst när nikotinet är totalt rent.

I Svedala ligger Gert Strand AB som tillverkar flavours till spritdrycker, alkoholdrycker, kaffe, kolsyrat vatten, vispgrädde, hembryggning – och nu även e-juicearomer.

Export till alla världsdelar står för huvudparten av bolagets omsättning. Konsumentpack av många proffsprodukter för bryggeri och livsmedelsindustri tillverkas också och kvaliteten uppskattas av konsumenter. Läskkoncentrat med 80% mindre socker, även osötade är en stor produkt.

80% lägre socker i läskkoncentraten och en serie totalt sockerfria är andra populära produkter som smakmässigt står för sig själva. Aromhuset är varumärket för läskkoncentraten, vilka bara säljs på internet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.