Allt-fraktfritt.se är en online-butik som nu utökats med ett sluta röka urval bland annat med den populära Shake N´ Vape aromen Energy.

Shake N´ Vape e-vätska lanseras på allt-fraktfritt.se med smak av Energy.se.

gör

I e-cigaretter värmer man e-juicevätska till ånga som man röker i stället för tobak. Shake N´ Vape systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och arom hen vill.

En Shake N´ Vape e-vätska består av en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml smakvätska. Sedan tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att erhålla önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Sedan skakar man ihop vätskorna till e-juice – Shake N´ Vape – som sedan vejpas. I Sverige heter systemet FillUp, känt från hembryggda likörer.

Det fräscha sättet att lägga av med att röka är med e-cigg. Man fortsätter röka, men röken består av ånga från e-juice som är en blandning av aromer, nikotin och basvätska bestående av Vegetabilisk Glycerin och propylenglykol.

Varannan tobaksrökare dör enligt statistiken av sin rökning så det är många som byter röka tobak av eldade blad och papper mot smaksatt ånga.

E-vätska som i e-cigaretten förvandlas till rök (ånga) kan smaksättas med en mängd olika aromer.

Smaker av frukter, pepparmint, tuggummi, lakrits, gräddkola och tropiska frukter är populära.

Den nya FillUpen Energidryck har en smak av Energidryck. Efter 40 år med smaker blir det spännande att leverera även e-vätska uttalar företagets vd Gert Strand.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare beställ aromer från oss i flera år. Våra aromer satte verkligen tempo på deras försäljning och vi hoppas komma in på marknaden här i Sverige.

Vi vill gärna leverera till e-cigarettbutiker i Sverige, webbshoppar och postorderföretag. Tillverkare får gärna beställa våra flavours, Glycerin och PG och själva mixa.

TDP godkända nikotinbaser av skilda PG/VG blandningar finns för leverans. Nikotinet är 100% rent och framställt i Europa.

Det mestadels använda kinesiska nikotinet har knappt halva hållbarheten och alltemellanåt bismak. Det rena nikotinet gör att smaken på e-vätskan blir ännu godare.

nikotinbas

Etablerat 1974 i Malmö och idag placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB smaker, essenser och extrakter till allt från läskedryck till kaffe.

Export till alla världsdelar står för huvudparten av företagets omsättning. Många produkter tillverkas i konsumentförpackningar. Läskkoncentrat med 80% mindre socker, även osötade är en stor produkt.

För hemläskmaskin finns bra läskkoncentrat med 80% mindre socker och även helt sockerfria. Aromhuset är varumärket för läskkoncentraten, som enbart saluförs på internet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.