Allt-fraktfritt.se är en Webshop som nu utökats med ett sluta röka tobak sortiment bland annat med den populära FillUp aromen Toffee.

FillUp e-vätska lanseras på allt-fraktfritt.se med arom av Cream Caramel.se.

shake

Den juice man röker i e-cigaretter kallas för e-juice eller e-vätska. Genom Shake N´ Vape-systemet kan vejparen själv ställa in nikotinstyrkan eller välja nikotinfritt.

En Shake N´ Vape består vanligen av en flaska med smakämne som är fylld till 2/3. Därefter tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att få önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Sedan skakar man vätskan så den blandas eller snurrar den med en skruvdragare. Shortfills eller Shake N´ Vape är det engelska namnet på e-liquid FillUp.

Det senaste sättet att sluta röka tobak är med e-ciggen. Rökaren blir vejpare, en som blossar nikotinhaltig, ofta smaksatt, ånga.

Otaliga går över till e-ciggen för att tobaksröken dödar varannan rökare.

Mängder av smaker kan sättas till e-vätska för att vejpas.

Fruktsmaker, godis-smak, maträtter, kakor och kryddor är vanliga.

Den nya FillUpen Gräddkola har en smak av Gräddkola och toffee, ungefär som en dumleklubba. Gert Strand, bolagets vd, säger att det blir intressant hur Svensktillverkad kvalité uppfattas mot det som finns idag, där det mesta är tillverkat i Kina.

En engelsk e-juicetillverkare har köpt smaker av oss i åtskilliga år. Våra flavours satte verkligen fart på deras försäljning och vi hoppas komma in på marknaden här i Sverige.

Vi vill gärna leverera till e-cigarettbutiker i Sverige, webbshoppar och postorderföretag. Vi kan i liten skala leverera private label till dem som önskar.

Nikotinvätska i olika styrkor finns också, självfallet TDP godkänd. Totalt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, är basen.

Detta nikotin är tillverkat i Europa och har så bra renhet att livslängden fördubblas. Nikotinsmaken är ren och gillas av vejpare.

bästa

Etablerat 1974 i Malmö och idag placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB flavours, essenser och extrakter till allt från lemonad till kakor.

70-80% är export till alla kontinenter. Essenser för sprit och likör, vinjäst, smaker med mera tillverkas också i konsumentstorlekar. Superaromer för att smaksätta allt från choklad till e-juice är populära i Sverige.

För hemläskmaskin finns bra läskkoncentrat med 80% mindre socker samt även totalt sockerfria. De marknadsförs bara on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.