Allt-fraktfritt.se erbjuder en ny svensk FillUp e-juice med smak av Godiset lakritsrulle.

Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Lakritsrulle.se.

vg

E-vätska är den vätska man ångar i e-ciggen i stället för att blossa tobakscigaretter. Nikotinstyrkan ställer användaren in genom att blanda FillUpen med nikotinbas av lämplig styrka – alternativt nikotinfri bas om hen så vill.

Denna Godiset lakritsrulle Shake N´ Vape är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. Därefter tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att få önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. I Sverige heter systemet Shake N´ Vape, bekant från hembryggda likörer.

E-cigg är ett sätt att sluta röka tobak som ersätter tobaksrök med nikotinhaltig ånga. Man fortsätter röka, men röken består av ånga från e-vätska som är en mix av aromer, nikotin och basvätska bestående av Vegetabilisk Glycerin och propylenglykol.

Varannan tobaksrökare dör enligt statistiken av sin tobaksrökning så det är många som byter tobaksröka av eldade blad och papper mot smaksatt ånga.

Mängder av aromer kan sättas till e-juice för att vejpas.

Tobakssmaker är populära i början hos vejpare men brukar efter hand bytas mot arom av olika godis, halstabletter, choklad, vilda bär och frukter eller komplexa blandningar.

Godiset lakritsrulle smakar Lakritsrulle. Efter 40 år med smaker blir det spännande att leverera även e-vätska uttalar företagets vd Gert Strand.

Aromer för e-juice har vi framställt åt ett företag i UK i flera år redan. Våra flavours satte sannerligen fart på deras försäljning och vi hoppas komma in på marknaden här i Sverige.

Vi vill gärna leverera till alla återförsäljare. Vi kan i liten skala leverera private label till dem som önskar.

TDP godkända nikotinbaser med skilda PG/VG blandningar finns för leverans. Vi utgår från totalt ren nikotin tillverkad i Europa.

Livslängden på detta nikotin är mer än dubbelt så lång som på det vanligen använda kinesiska nikotinet. Vejpare gillar den fina nikotinsmaken som tillåter e-juicens smaker komma till sin rätt.

Etablerat 1974 i Malmö och numera placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB smaker, essenser och extrakter till allt från lemonad till vispgrädde.

Den stora delen av företagets omsättning är export world-wide. Företaget producerar oxå konsumentförpackningar av essenser för sprit, likör och candyshots. Sukralose, ett sötmedel gjort av socker som skakar som strösocker, är en populär produkt.

Unika läskkoncentrat som smakar som läskedryck skall smaka och inte kemiska söt-medel, finns i 2 produktsortiment. Aromhusets läskkoncentrat finns bara på webben.T.ex. på allt-fraktfritt.se.