Allt-fraktfritt.se introducerar Shake N´ Vape e-vätska med smak av Blåbär till e-cigg

FillUp e-juice lanseras på allt-fraktfritt.se med arom av Blåbär.se.

vape

E-vätska eller e-vätska kallas den vätska man blossar (ångar) i e-ciggen. FillUp systemet består av att man blandar 2/3 smak med 1/3 basvätska med alternativt utan nikotin för att tillverka egen e-vätska med den nikotinhalt man önskar ha.

Man tillverkar e-juice genom att börja med denna flaska, fylld till 2/3 med Blåbär smakämne. 10 ml nikotinbas med valfri nikotinhalt sätts till, eller basvätska utan nikotin.

Sedan skakar man vätskan så den blandas eller snurrar den med en skruvdragare. Konceptet heter Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

Åtskilliga slutar röka med e-ciggen för det funkar. Rökaren blir vejpare, en som blossar nikotinhaltig, ofta smaksatt, ånga.

Varannan tobaksrökare dör enligt statistiken av sin tobaksrökning så det är många som byter röka av eldade tobaksblad och papper mot smaksatt ånga.

E-juicen som ångas till rökliknande ånga i e-cigarettens vaporizer kan smaksättas med i stort sett vilken arom som helst.

Smaker av fruktblandningar, nötter, tårtor, olika sorters karameller, mentol och örter är vanliga.

Efterfrågan på Blåbär förväntas då en testpanel bedömer smaken av Blåbär som mycket god. Det ska bli kul att konkurrera med svensk kvalitet då det mesta på marknaden idag är ifrån Kina med olika etiketter, säger bolagets vd Gert Strand.

En engelsk e-juicetillverkare har beställt flavours från oss i flera år. Vår kvalitetsarom hjälpte bolaget i UK att bli ett av de största och deras köp bara ökar.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – ja alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Kunder som vill ha egna varumärken kan erhålla det.

TDP godkända nikotinbaser med olika PG/VG blandningar finns för leverans. Nikotinet är 100% rent och tillverkat i Europa.

Renheten är så stor att livslängden är Över 2 gånger genomsnittlig kvalitet kinesiskt nikotin. Smakupplevelsen är uppskattad av vejpare.

ecigg

1974 startade Gert Strand bolaget i garaget, nuförtiden är det en livsmedelsindustri som levererar aromer samt essenser över hela världen.

Export sker till alla världsdelar. Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Sukralose, ett sötningsmedel tillverkat av socker som skakar som socker, är en omtyckt vara.

Läskkoncentrat finns både klassiska och sockerfria och är smakmässigt unika. Aromhusets läskkoncentrat finns bara på webben.T.ex. på allt-fraktfritt.se.