Allt-fraktfritt.se lanserar Shake N´ Vape e-juice med arom av Viol för e-cigaretter

Svensktillverkad FillUp e-juice med smak av Viol lanseras av Gert Strand AB i Ebutiken allt-fraktfritt.sese.

e-juice

I e-cigaretter värmer man e-juicevätska till ånga som man blossar i stället för tobak. Shake N´ Vape systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och smak hen vill.

En FillUp består vanligen av en flaska med smakämne som är fylld till 2/3. Användaren sätter därefter till 10 ml nikotinbas av önskad nikotinstyrka – eller basvätska som saknar nikotin.

Genom kraftig skakning eller snurrning blandar man därpå smaken och basen till ångfärdig e-juice. FillUp heter Shake N´ Vape eller Shortfills på engelska.

E-cigg är ett sätt att lägga av med att röka tobak som ersätter tobaksrök med nikotinhaltig ånga. Ångan från e-cigg eller jättestora e-cigg – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-ciggen.

E-juicen som ångas till rökliknande ånga i e-cigarettens förångare kan smaksättas med i stort sett vilken arom som helst.

Fruktsmaker, karamell-smaker, maträtter, kakor och kryddor är vanliga.

Efterfrågan på Violtabletter förväntas då en testpanel bedömer smakupplevelsen av Violsmak, ren och blommigt angenäm som mycket smaskig. Vi tror e-juicemarknaden behöver riktigt prima svensk kvalitet och svenska aromer, säger vd Gert Strand.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare beställ aromer från oss i åtskilliga år. Med hjälp av våra aromer med ren och smaklig smak expanderade vår köpare i UK rejält.

Vi vill gärna leverera till alla återförsäljare. Kunder som vill ha personliga varumärken kan få det.

Nikotinbas av svensk kvalitet tillverkar vi också. Nikotinet är 100% rent och framställt i Europa.

Det mestadels använda kinesiska nikotinet har knappt halva hållbarheten och alltemellanåt bismak. Nikotinsmaken är ren och uppskattas av vejpare.

1974 startade Gert Strand bolaget i garaget, numera är det en livsmedelsindustri som levererar aromer och essenser över hela världen.

Export till alla världsdelar står för huvudparten av bolagets omsättning. Konsumentpack av många proffsprodukter för bryggeri och livsmedelsindustri tillverkas även och kvaliteten gillas av konsumenter. Läskkoncentrat med 80% mindre socker, även osötade är en stor produkt.

Läskkoncentrat finns både klassiska och sockerfria och är smakmässigt unika. Dessa marknadsförs endast on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.