Allt-fraktfritt.se lanserar sockerfri Julmust gjort på originalextraktet som uppfanns av Harry Roberts 1922

Allt fler kolsyrar egen lemonad som är nyttig med läskmaskin och trycket har varit enormt på Aromhuset att ta fram en mycket fin sockerfri julmust. Nu finns den och räcker därtill till hela 12,5 liter färdig Zero sockerfri julmust.

Julmust i butiken består av ungefär 1/10 socker, 1 1/2 hekto i en 1,5 liters flaska. Med Aromhuset Zero Julmust läskkoncentrat, där man tillsätter 4 cl till en liter, ser man med egna ögon att hur lite strösocker det kan vara – allt man häller i flaskan är 40 ml smakextrakt.

cola

Aromhuset har framställt läskkoncentrat för läskmaskiner sedan 1980.

Så småningom är det jultid återigen och då vill vi dricka Julmust. Under december är varannan läskedryck som dricks en julmust. Men vi vill helst undvika onödigt mycket socker och så är det ju inte alltid så praktiskt att dra flaskor ifrån butiker och varuhus.

Lösningen stavas läskmaskin och ett koncentrat som du kan använda efter personlig smak. Att man utför en rejäl insats för miljön är en ytterligare bonus.

Det finns god anledning att välja koncentrat för hemläsk. Den främsta är kanske att du på detta vis får en betydligt godare läsk. Smakessenser är enkla att använda och de bör doseras på ett vis som passar dej bäst. Till på köpet så funkar de fint till samtliga modeller av läskmaskiner.

Zero Julmust läskkoncentrat doseras 4 cl för 1 liter färdig sockerfri Julmust.

Zero julmust på originalreceptet ger mycket fin smak

När du beställer Aromhusets Zero läskkoncentrat för Julmust så får du en läsk som smakar så som den ska. Allt du behöver är en flaska med den klassiska smaken. Av en halvliter essens så får du 12.5 liter kolsyrad Julmust enligt originalreceptet från 1922.

Men du kan få mer om du av någon orsak vill ha en mildare arom genom att använda minskad mängd julmustkoncentrat. Koncentratet är redan nu drygt, en flaska räcker till 12,5 liter i jämförelse med det vanliga 8 liter.

Det här är vanligt med Zero Cola och Zero Indian tonic, flera konsumenter använder halv dosering så en flaska räcker till 25 liter. Fastän att Zero Cola marknadsförs för dubbla svenska priset i UK blev den tilldelad utmärkelsen Amazon Choice 2017, 2018, 2019 och 2020.

Gör originella smakblandningar med smaker till Sodastream, Aqvia, Vikingsoda eller andra läskmaskiner

Det är inte bara Julmust som blir lättare att göra om du har läskkoncentrat för din läskmaskin. Du kan ju till exempel göra ett eget Slush recept som smakar Julmust. Eller så kör du på Cola smak om du tycker att Julmust och Slush icke fungerar tillsammans.

Aromhuset, som dessutom saluför 15 Slushkoncentrat, har tagit fram en ny metod att tillverka Slush på någon minut, oxå sockerfri. Vilket egentligen är omöjligt för socker behövs till att issörja ska slusha.

Metoden presenteras även den i onlinebutiken allt-fraktfritt.se och bygger på köpta isbitar.

Så här tillverkar man sockerfri Cola slush, det här går oxå med Zero Julmust

Bruksanvisning till egen osötad Cola Slush

Ta fram en mycket bra mixer med hög iskrosskapacitet
Häll i 392 gram isbitar (väg dem)
175 ml kallt vatten
33 ml Zero Cola läskkoncentrat från Aromhuset.

Kör mixern tills du har en bra Slush (issörja).
Klart.

Noll väntan i långa tider med slushmuggar som skall frysas in, ett flertal kan serveras. Denna metod funkar också vid café-servering i liten skala.

cola

Det här är så typiskt för Aromhuset. Finns inte en bra produkt alternativt rimlig metod så uppfinner de den.

Just nu jobbar Aromhuset på en ny serie aromer för kolsyrat mineralvatten, nu kommer man före hela bryggeriindustrin (Pripps, Spendrups, Pepsi, Coca Cola m.fl.) med någonting helt nytt och jättegott. Projektet kallas Sparkling Max och lär bli omtalat, kanske sätta standard hur smaksatt bubbelvatten skall smaka i framtiden.

Det är kul att göra egen läsk och du kommer snart att märka att du kan skapa den ultimata drycken på så sätt. Aromer till Sodastream, Vikingsoda, Aqvia och AGA kolsyremaskin är varierade och du kan nämligen mixa dem lite som du vill.

Själv välja hur mycket kolsyra du vill ha eller blanda osötad Sockerdricka.

Julmust med lite extra kolsyra kan vara ett råd eller så kör du med något coolare inslag som apelsin.

Av läskkoncentrat så får du en läsk som är helt unik, det existerar ett helt sortiment. Till på köpet så kan du kalkylera med att den är nyttigare. På så sätt att du drar ner på strösocker samt på andra onödiga ingredienser.

Din familj och kompisar kommer att uppskatta att du kan bjuda på så fräsch Julmust eller Cola, exakt vad de känner för!

bubbelvatten

Bubbla vatten hemma och använd smaker du inte någonsin tröttnar på

Eventuellt har du känt dig frustrerad mitt i sommaren när du ville ha Julmust och inte kunde hitta detta då butikerna inte säljer. Alternativt så tycker du att det bordsvatten som du köper i affären inte är så gott. Av läskkoncentrat så kan du få den förfriskning du vill ha när du vill ha den.

Därutöver så kommer du inte att lessna på din egen hemmagjorda läskedryck. Den kan hela tiden ändra stil och så kan du variera styrka så att det blir mera eller mindre läskedryck eller mer eller mindre smaksatt kolsyrat vatten.

Rätt smaker till kolsyremaskin

Då du beställer läsksmaker till din läskmaskin så skall du passa på att välja dem som du har störst behov av. Det kan vara smart att fluktuera lite. Ha Grape Tonic redo till helgens bjudning med vännerna och Cola och Julmust för familj eventet.

Du får billig läskedryck som smakar bättre än det mesta som du kan inhandla i butiker och varuhus. Aromhusets läskkoncentrat finns på allt-fraktfritt.se har alltid originalextrakten som smakgivare.

Du bestämmer personligen mängden kolsyra och styrkan på aromen. zero julmust smaker sodastreamer Det blir god dryck till maten, till mellanmålet och då du bara känner för någonting som smakar bra och inspirerande.