Allt-fraktfritt.se producerar och säljer Fläderblommor e-vätska till e-ciggen

Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Fläderblommor.se.

e-vätska

Den juice man blossar i e-cigg kallas för e-vätska eller e-vätska. Nikotinstyrkan ställer användaren in genom att mixa FillUpen med nikotinbas av lämpad styrka – eller nikotinfri bas om hen så vill.

Denna Fläderblommor Shake N´ Vape är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. Användaren sätter därefter till 10 ml nikotinbas av önskad styrka – eller basvätska som saknar nikotin.

Sedan skakar man vätskan så den blandas eller snurrar den med en skruvdragare. Shortfills eller Shake N´ Vape är det engelska namnet på e-juice FillUp.

E-cigaretter är ett sätt att sluta röka som ersätter tobaksrök med nikotinhaltig ånga. Rökaren byter tobaksrök med nikotinhaltig ånga, oftast med arom.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-ciggen.

Det existerar över 100 aromer på e-cigarettvätska.

Smaker av fruktblandningar, nötter, tårtor, diverse sorters sötsaker, pepparmint och örter är vanliga.

Efterfrågan på Fläderblommor förväntas eftersom en testpanel bedömer smakupplevelsen av Fläderblommor som mycket smaskig. Det ska bli spännande att konkurrera med Svensktillverkad kvalité då det mesta på marknaden numera är från Kina med olika etiketter, säger företagets vd Gert Strand.

En engelsk e-juicetillverkare har köpt aromer av oss i många år. Företaget i UK expanderade starkt med bistånd av vår svenska kvalitet.

Vi hoppas nå e-cigarettbutiker och internetbutiker och alla som vill bli återförsäljare. Vi kan i liten skala leverera private label till dem som önskar.

Högsta kvalitet nikotinvätska existerar oxå i utbudet. Nikotinet är 100% rent och tillverkat i Europa.

Detta nikotin är tillverkat i Europa och har så bra renhet att livslängden fördubblas. Smaken är uppskattad av vejpare.

Etablerat 1974 i Malmö och numera placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB flavours, essenser och extrakter till allt från lemonad till spritdrycker.

70-80% är export till alla kontinenter. Många varor tillverkas i konsumentförpackningar. Aromer för bubbelvatten är stort, finns i 25 aromer.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad och helt sockerfri. Läskkoncentraten har varumärket Aromhuset och sälja endast on-line.T.ex. på allt-fraktfritt.se.