Allt-fraktfritt.se producerar och saluför Lakritsexplosion e-vätska till e-cigg

Lakritsexplosion e-vätska i form av FillUp presenteras i Ebutiken allt-fraktfritt.se.se.

vejp

E-vätska hälls i förångaren i e-ciggen och värms till ånga, som rökas utan tobaksrökens farlighet. FillUp systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och smak hen vill.

Denna Lakrits explosion Shake N´ Vape är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. Man fyller nikotinbas av önskad 10 ml i flaskan tomma 1/3 för att få en e-vätska, vanligen med nikotinstyrka 3 mg/ml för stora e-cigg eller 6 mg/ml för vanliga e-cigg.

Sedan skakar man vätskan så den blandas eller snurrar den med en skruvdragare. Shortfills eller Shake N´ Vape är det engelska namnet på e-vätska FillUp.

Många slutar röka tobak med e-cigg för det fungerar. Rökaren blir vejpare, en som blossar nikotinhaltig, ofta smaksatt, ånga.

Varannan tobaksrökare dör enligt statistiken av sin rökning så det är många som byter röka av eldade blad och papper mot smaksatt ånga.

E-vätskan som ångas till rökliknande ånga i e-cigarettens förångare kan smaksättas med i stort sett vilken smak som helst.

Tobakssmaker är populära i början hos vejpare men brukar efter hand bytas mot smak av olika godis, halstabletter, kakor, vilda bär och frukter eller komplexa blandningar.

Lakritsexplosion förväntas bli omtyckt enär den har en ädel arom av Lakrits och ännu mer lakrits och lite lakrits till. Gert Strand, företagets vd, säger att det blir intressant hur svensk kvalité uppfattas mot det som finns idag, där det mesta är tillverkat i Kina.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare beställ aromer från oss i flera år. Vi hoppas komma in på marknaden så som vi såg vår köpare i UK göra därborta, deras försäljning bara ökade och ökade samt gör så fortfarande.

Vi vill gärna leverera till alla återförsäljare. Kunder som vill ha personliga varumärken kan erhålla det.

TDP godkända nikotinbaser med olika PG/VG blandningar finns för leverans. Helt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, är basen.

Renheten är så hög att livslängden är Nästan 3 gånger genomsnittlig kvalitet kinesiskt nikotin. Vejpare tycker om den rena nikotinsmaken som tillåter e-juicens smak komma till sin rätt.

e

Gert Strand AB etablerades 1974 och har blivit en av världens ledande fabrikant av smakessenser för destillerier, bryggerier och annan livsmedelsproduktion.

70-80% är export till alla kontinenter. Konsumentpack av flera proffsprodukter för bryggeri och livsmedelsindustri tillverkas oxå och kvaliteten gillas av konsumenter. Sukralose, ett sötmedel gjort av socker som skakar som strösocker, är en aktuell vara.

Läskkoncentrat finns både klassiska och sockerfria och är smakmässigt unika. Läskkoncentraten har varumärket Aromhuset och sälja bara on-line.T.ex. på allt-fraktfritt.se.