Allt-fraktfritt.se producerar samt säljer Smörkaramell med mint e-juice till e-ciggen

Svensk Shake N´ Vape e-juice med arom av Caramint lanseras av Gert Strand AB i onlineshoppen allt-fraktfritt.sese.

vape

E-juice är den vätska man ångar i e-cigg i stället för att tobaksröka tobakscigaretter. FillUp systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och smak hen vill.

En Shake N´ Vape består vanligen av en flaska med smakämne som är fylld till 2/3. Användaren sätter sedan till 10 ml nikotinbas med önskad nikotinstyrka – eller basvätska som saknar nikotin.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. Shake N´ Vape heter Shake N´ Vape eller Shortfills på engelska.

Det är enkelt att sluta röka med e-cigarretter för det är nästan samma sak. En vejpare har bytt tobaksröken mot ånga från en e-cigarett eller en modd, en större e-cigarett.

Flera går över till e-ciggen för att tobaksröken dödar varannan tobaksrökare.

Mängder av smaker kan sättas till e-juice för att vejpas.

Vanliga smaker på e-juice är glass, vilda bär, fruktblandningar och läsk.

Den nya FillUpen Smörkaramell med mint har en smak av Smörkarameller med mint. Svensktillverkad kvalité baserad på 40 års erfarenhet är någonting vi tror behövs på e-juicemarknaden säger vd Gert Strand.

Smaker för e-juice har vi framställt åt ett företag i UK i flera år redan. Företaget i UK expanderade kraftig med hjälp av vår svenska kvalitet.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – såklart alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Kunder som vill ha personliga varumärken kan få det.

Högsta kvalitet nikotinvätska finns oxå i sortimentet. Helt ren nikotin köps av en producent i EU.

Renheten är så stor att livslängden är Två gånger normal kvalitet kinesiskt nikotin. Nikotinsmaken är ren och uppskattas av vejpare.

Bolaget Gert Strand AB i Svedala har tillverkat aromer sedan 1974 och är kända för sin kvalitet över hela världen.

Den stora delen av bolagets omsättning är export world-wide. Konsumentpack av otaliga proffsprodukter för bryggeri och livsmedelsindustri tillverkas även och kvaliteten gillas av konsumenter. Superaromer för att smaksätta allt från choklad till e-juice är populära inom Sverige.

Unika läskkoncentrat som smakar som läskedryck ska smaka och inte kemiska söt-medel, finns i 2 sortiment. Aromhuset är varumärket för läskkoncentraten, vilka bara säljs på nätet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.