Allt-fraktfritt.se säljer en ny svensk FillUp e-vätska med smak av Mintkola.

På webben, t.ex. i butiken allt-fraktfritt.se, finns nu svensktillverkad Mintkola Shake N´ Vape e-juice.se.

E-juice är den vätska man blossar i e-ciggen i stället för att tobaksröka tobakscigaretter. Vejparen kan genom FillUp systemet få den nikotinhalt hen vill i sin e-cigg.

Man gör e-juice genom att börja med denna flaska, fylld till 2/3 med Mintkola smakämne. Användaren sätter sedan till 10 ml nikotinbas med önskad styrka – alternativt basvätska som saknar nikotin.

e-juice

Genom kraftig skakning eller snurrning blandar man därpå aromen och basen till ångfärdig e-juice. Inom Sverige kallas systemet FillUp, känt från hembryggda likörer.

Det nya sättet att lägga av med att röka är med e-cigaretter. Man fortsätter röka, men röken består av ånga från e-vätska som är en mix av smaker, nikotin och basvätska bestående av Vegetabilisk Glycerin och propylenglykol.

Otaliga går över till e-ciggen för att tobaksröken dödar varannan tobaksrökare.

E-vätskan som ångas till rökliknande ånga i e-cigarettens vaporizer kan smaksättas med i stort sett vilken smak som helst.

Vanliga smaker på e-vätska är tårtor, bärblandningar, fruktblandningar och läsk.

Gräddkola med en aning mint är hur Mintkola smakar. Svensk kvalitet baserad på 40 års erfarenhet är någonting vi tror behövs på e-juicemarknaden menar vd Gert Strand.

Flavours för e-vätska har vi tillverkat åt ett företag i UK i många år redan nu. Vår kvalitetsarom hjälpte företaget i UK att bli ett av de största och deras köp bara ökar.

Alla intresserade återförsäljare, e-ciggbutiker och grossister är välkomna som kunder, säger Gert Strand. Kunder som vill ha personliga varumärken kan få det.

TDP godkända nikotinbaser av olika PG/VG blandningar finns för leverans. Totalt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, är basen.

Detta nikotin har så hög renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det vanligen använda kinesiska nikotinet. Det rena nikotinet gör att smaken på e-juicen blir ännu godare.

1974 startade Gert Strand företaget i garaget, idag är det en livsmedelsindustri som levererar smaker och essenser över hela världen.

World-wide export står för närapå 80% av Gert Strand AB:s omsättning Bolaget tillverkar också konsumentförpackningar av essenser för sprit, likör samt candyshots. Aromer för kolsyrat vatten är stort, finns i 25 smaker.

Till hemläskmaskin finns bra läskkoncentrat med 80% mindre socker samt även helt sockerfria. Aromhuset är varumärket för läskkoncentraten, vilka bara saluförs på webben.T.ex. på allt-fraktfritt.se.