Allt-fraktfritt.se tillhandahåller en ny svensk FillUp e-vätska med arom av Fruktig persika.

Svensktillverkad FillUp e-juice med smak av Fruktig persika lanseras av Gert Strand AB i onlineshoppen allt-fraktfritt.sese.

elcigg

Den vätska man röker i e-cigaretter kallas för e-juice eller e-juice. FillUp systemet består av att man blandar 2/3 smak med 1/3 basvätska med eller utan nikotin för att göra egen e-juice med den nikotinhalt man vill ha.

En Shake N´ Vape består vanligen av en flaska med smakämne som är fylld till 2/3. Man fyller nikotinbas av önskad 10 ml i flaskan tomma 1/3 för att få en e-vätska, vanligen med nikotinstyrka 3 mg/ml för stora e-cigg eller 6 mg/ml för vanliga e-cigg.

Genom kraftig skakning eller snurrning blandar man därpå aromen och basen till ångfärdig e-juice. Shortfills eller Shake N´ Vape är det engelska namnet på e-liquid FillUp.

E-cigg är ett sätt att sluta röka som ersätter tobaksrök med nikotinhaltig ånga. Rökaren blir vejpare, en som röker nikotinhaltig, ofta smaksatt, ånga.

Varannan tobaksrökare dör enligt statistiken av sin tobaksrökning så det är många som byter röka av eldade tobaksblad och papper mot smaksatt ånga.

Det existerar över 100 smaker på e-cigarettvätska.

Tobakssmaker är populära i början hos vejpare men brukar efter hand bytas mot smak av olika godis, halstabletter, kakor, bärblandningar och frukter eller komplexa blandningar.

Efterfrågan på Fruktig persika förväntas då en testpanel bedömer smakupplevelsen av nyplockad persika som riktigt smaskig. Vi tror e-juicemarknaden behöver mycket prima svensk kvalitet och svenska smaker, menar vd Gert Strand.

En engelsk e-juicetillverkare har köpt smaker från oss i flera år. Vår kvalitetsarom hjälpte bolaget i UK att bli ett av de största och deras köp bara ökar.

Alla intresserade återförsäljare, e-ciggbutiker och grossister är välkomna som kunder, säger Gert Strand. Tillverkare får gärna inhandla våra aromer, Glycerin och PG och själva blanda.

Högsta kvalitet nikotinvätska finns också i utbudet. Gert Strand AB köper nikotinet inom Europa i en 100% ren kvalité.

Livslängden på detta nikotin är mer än dubbelt så lång som på det mestadels använda kinesiska nikotinet. Smaken på ångan från e-juicen blir som bäst då nikotinet är totalt rent.

elcigarett

Gert Strand AB etablerades 1974 och har blivit en av världens ledande fabrikant av smakessenser för dryckesindustrier, bryggerier och annan livsmedelsproduktion.

Export till alla världsdelar står för huvudparten av bolagets omsättning. Konsumentpack av flera proffsprodukter för bryggeri och livsmedelsindustri tillverkas också och kvalitén gillas av konsumenter. Superaromer för att smaksätta allt från kakor till e-vätska är populära inom Sverige.

För hemläskmaskin finns bra läskkoncentrat med 80% mindre socker samt även helt sockerfria. Aromhusets läskkoncentrat finns bara på webben.T.ex. på allt-fraktfritt.se.