Allt-fraktfritt.se tillverkar och säljer Lakritsstång e-vätska till e-cigg

FillUp e-vätska lanseras på allt-fraktfritt.se med smak av Lakritsstång.se.

e-cigg

E-vätska hälls i förångaren i e-cigaretter och värms till ånga, som rökas utan tobaksrökens farlighet. Genom FillUp-systemet kan vejparen själv ställa in nikotinstyrkan eller välja nikotinfritt.

En FillUp e-vätska består av en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml smakvätska. Basvätska 10 ml sätts till för nikotinfri e-vätska, för nikotinhaltig e-vätska sätter man till nikotinbas av önskad styrka.

Sedan skakar man vätskan så den blandas eller snurrar den med en skruvdragare. Konceptet benämns Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

Det nya sättet att lägga av med att tobaksröka är med e-cigg. Man fortsätter tobaksröka, men tobaksröken består av ånga från e-vätska som är en mix av smaker, nikotin och basvätska bestående av Vegetabilisk Glycerin och propylenglykol.

E-cigg har ökat explosionsartat, det finns idag e-cigarettbutiker i de flesta städer, för av tobaksrök dör 50% av rökarna.

E-vätskan som ångas till rökliknande ånga i e-ciggens vaporizer kan smaksättas med i stort sett vilken arom som helst.

Tobakssmaker är populära i början hos vejpare men brukar efter hand bytas mot arom av olika godis, halstabletter, kakor, bär och frukter eller komplexa blandningar.

Efterfrågan på Lakritsstång förväntas eftersom en testpanel bedömer smakupplevelsen av svarta mjuka lakritsstänger med stor fyllig lakritssmak som mycket smaklig. Vi tror e-juicemarknaden vill ha riktigt prima svensk kvalitet och svenska smaker, säger vd Gert Strand.

En engelsk e-juicetillverkare har handlat aromer av oss i många år. Vår kvalitetsarom hjälpte bolaget i UK att bli ett av de största och deras inköp bara ökar.

Vi vill gärna leverera till alla återförsäljare. Vi kan göra allt från formgivning till personliga varumärken och smaker till kunder.

Nikotinbas av svensk kvalité gör vi också. Totalt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, utgör basen.

Detta nikotin är framställt i Europa och har så hög renhet att livslängden fördubblas. Vejpare uppskattar den fina nikotinsmaken som låter e-juicens smaker komma till sin rätt.

e-juice

1974 startade Gert Strand bolaget i garaget, nuförtiden är det en livsmedelsindustri som levererar aromer och essenser över hela världen.

Den stora delen av bolagets omsättning är export world-wide. Konsumentpack av många proffsprodukter för bryggeri och livsmedelsindustri tillverkas oxå och kvaliteten gillas av konsumenter. Smaker för mineralvatten är stort, finns i 25 aromer.

För hemläskmaskin finns bra läskkoncentrat med 80% mindre socker och även helt sockerfria. Aromhusets läskkoncentrat finns endast på nätet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.