Allt-fraktfritt.se tillverkar samt säljer Jordgubbe e-juice till e-ciggen

Jordgubb e-juice i form av Shake N´ Vape presenteras i Ebutiken allt-fraktfritt.se.se.

e-vätska

I e-cigg värmer man e-juicevätska till ånga som man röker i stället för tobak. Shake N´ Vape systemet består av att man blandar 2/3 arom med 1/3 basvätska med eller utan nikotin för att mixa egen e-juice med den nikotinhalt man vill erhålla.

En FillUp e-vätska består av en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml smakvätska. 10 ml nikotinbas med valfri nikotinhalt sätts till, eller basvätska utan nikotin.

Genom kraftig skakning eller snurrning blandar man därefter smaken och basen till ångfärdig e-juice. Shake N´ Vape är det internationella namnet på Shake N´ Vape – skaka och vejpa.

Åtskilliga slutar röka tobak med e-ciggen för det funkar. Rökaren byter tobaksrök med nikotinhaltig ånga, mestadels med smak.

Otaliga går över till e-cigaretter för att tobaksröken dödar varannan rökare.

Mängder av smak kan sättas till e-juice för att vejpas.

Smak av kakor, frukter, tobakssorter, drycker och glass förekommer ofta.

Jordgubbar som nyss plockats är hur Jordgubbe smakar. Vi tror e-juicemarknaden behöver riktigt prima svensk kvalitet och svenska aromer, säger vd Gert Strand.

En engelsk e-juicetillverkare har köpt flavours av oss i åtskilliga år. Vi hoppas komma in på marknaden så som vi såg vår köpare i UK göra där, deras försäljning bara ökade och ökade och gör så fortfarande.

Alla intresserade återförsäljare, e-ciggbutiker och grossister är välkomna som kunder, säger Gert Strand. Vi kan i liten skala leverera private label till de som vill.

Nikotinbas av svensk kvalitet producerar vi också. Nikotinet är 100% rent och tillverkat i Europa.

Detta nikotin har så stor renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det betydligt billigare kinesiska nikotinet. Det fina nikotinet gör att smaken på e-juicen blir ännu godare.

e

Företaget Gert Strand AB i Svedala har tillverkat smaker sedan 1974 och är kända på grund av sin kvalitet över hela världen.

Export sker till alla världsdelar. Företaget tillverkar även konsumentförpackningar av essenser för sprit, likör samt candyshots. Superaromer för att smaksätta allt från kakor till e-juice är populära inom Sverige.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad och helt sockerfri. Aromhusets läskkoncentrat finns bara på internet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.