Är det dags att ta bort lukt från kläderna?

Om du är instängd i ett mindre rum med dålig ventilation känner du direkt om någon luktar. En vanlig lukt är fotsvett. Men även kläderna kan lukta. Hur enkelt skulle du tycka att det var att fråga någon att ta bort lukt?

ta

Om du har en god kommunikation så fungerar det

Om du lyckas eller inte avgörs av hur du lägger upp det. Att gå fram till en medarbetare och med hög stämma säga att han eller hon måste ta bort lukt är inte smart. Det kan verkligen såra. Om du går alltför hårt fram kan du bli illa omtyckt på jobbet.

Ett sätt att få någon annan att få bort dålig lukt i skor och i kläder är att på ett försiktigt vis ta upp ämnet. Ta upp samtalsämnet men i olika infallsvinklar. Alla kan då hålla med om att dålig lukt i skor inte är roligt.

När du vet att ni pratar om samma saker kan du rekommendera- och förklara vad en luktborttagare är. Med en smart spray från allt-fraktfritt.se blir du av med problemet. Du kan ju passa på att nämna att sprayen också tar bort röklukt.

Den som vill ta bort lukt blir säkert inspirerad. Utan att vara oförskämd så talar du om var den finns att köpa. Om du är klar med din egen flaska kan du ju ge bort den som ett produkttest.

Om du har en kronisk sjukdom kan det medföra en lukt som du inte vet hur du ska bli av med. Då kan du prova luktstopparen. För den kan sprayas på kläder och kroppen och ta bort lukten och skammen att lukta illa.
Det handlar egentligen bara om sodavatten och mineralsalt.

Viktigt att vara finkänslig i alla lägen

Det är viktigt att tänka på andra. Att ta bort lukt kan vara känsligt även för dem som du känner. I ett hem så är det enkelt ordnat att ställa fram en spray som kan behandla illaluktande skor och få bort dålig lukt.

Tänk på vad du säger. Men ibland måste du göra något. Det kan vara någon som inte känner att det luktar. Vissa har ju nedsatt luktsinne. De kanske har funderat på en behandling länge.

När du tar upp lukt så ska du alltid se till att andra inte hör samtalet. få bort kattkiss doft
Tänk efter före helt enkelt. Då kan man hålla alla glada. Du kan ju utgå från dig själv.

Säkra produkter är bra för dig och för miljön

Tänk på miljön när du städar. Det har stora fördelar.

En spray som tar bort lukt bör inte vara hälsovådlig. Sprayen är självklart skonsam mot kropp och själ. Många använder sprayen som deodorant också. Sprayen smakar salt, men kan användas på hela kroppen.