Är verkligen e cigg farligt och borde man helt undvika den här typen av rökning?

En del vill proklamera att el-ciggen är lika farliga som vanliga cigaretter, men det stämmer ej. Dock kan man säga att det finns vissa beståndsdelar i ångan från el cigg som inte är så hälsosamma, men det är ändå inte lika dåliga som vanliga cigaretter. Det är inte bevisat att e-cigaretter ökar risken att få i sig ämnen som formaldehyd.

Men är e cigg farligt? Det är så att många av e-cigarettens hälsorisker inte har med själva substansen att göra. Att byta el-cigaretter mot vanliga cigaretter är dock en fara Detta är dock inget som är vetenskapligt belagt utan snarare en teori.

e

Är e cigg farligt så att man kan bli sjuk?

Många undrar om el-cigaretterna är farliga, det är inte så konstigt de innehåller ju faktiskt det cancerframkallande ämnet formaldehyd. Man kan inte säga att cigaretterna är farliga på det viset, det finns nämligen inga vetenskapliga bevis som stöder detta. Men intresseorganisationerna vill ändå få oss att tro att e-ciggarna är farliga.

Innan man börjar använda el cigg tjänar man på att ta reda på fakta. Innan du bildar dig en uppfattning bör du ta reda på mer fakta om cigaretterna, undersökningar är ett bra tips. Det är också viktigt att komma ihåg att vissa el-cigaretter innehåller nikotin medan andra inte gör det. När man ångar utan nikotin så finns det ju ingen risk för beroende vilket gör en stor skillnad. el cigaretter sverige

Unga i USA konsumerar mindre tobak om de ångar istället. Det förefaller alltså som om dessa cigaretter leder till mindre rökning. E-cigg är bättre för hälsan då du inte får i dig lika många gifter som med en vanlig cigarett.

El cigg eller tobak det är frågan

E-cigg kan rökas överallt då e cigg inte är farligt. Man stör ingen annan och man blir inte påverkad av cigaretterna. Det är glasklart.

Med en e-cigg blir det aldrig fel. El-cigaretten är billigare än tobaksvarianten. Man sparar pengar medan som man mår bättre, inte så dumt!